Anastasija konačno otkrila šta je godinama zamerala Ceci!

- Kako sam odrastala i sazrevala, shvatila sam da baš u tome leži njena veličina - rekla je Anastasija Ražnatović

  • 0

Anastasija Ražnatović ima više nego dobar odnos sa svojom majkom Cecom koju prosto obožava. Naslednica folk zvezde ipak zamera nešto svom roditelju. Naime, Anastasija godinama nije bilo jasno zašto se njena majka godinama ne brani od kleveta.

Ceca (44) odlepila kada je videla 11 godina stariju Lidiju Vukićević, pa joj rekla: "Ženo, prestani da mi nabijaš komplekse"! (VIDEO)

LOMILE SE ČAŠE: Anastasija POKIDALA hit Ane Bekute pred majkom Cecom, kada je pustila glas, svi su pali u trans! (VIDEO)

Foto: Telegraf

- Svakako da mi je sve to, kad sam bila mlađa, jako smetalo i nisam u potpunosti razumela. Posebno to što mama nikada ne odgovara na prozivke u novinama. Stalno sam je pitala: Zašto se ne braniš?. Godinama, kako sam odrastala i sazrevala, shvatila sam da baš u tome leži njena veličina i da ona sve to podnosi damski, gospodski i tačno radi ono što treba - rekla je Anastasija za emisiju "Eksluzivno".

Inače, Ceca je bila prisutna na slavlju Željka Joksimovića kojem su se rodile ćerkice Srna i Ana. Šta je na ovom događaju rekla folk zvezda, pogledajte u našem prilogu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA