≫ 

Mnogo su mi pomogli u karijeri... Marina Visković otkrila kojim zvezdama duguje veliku zahvanost!

Pevačica Marina Visković prisetila se dana sa početka svoje karijere i priznala ko je od poznatih ličnosti tada bio najviše uz nju

  • 0

Pevačica Marina Visković sada već ima izgrađenu karijeru, ali se prisetila svojih početaka kada je bila samo kraljica beogradskih splavova i nije bila poznata široj javnosti. Na tom putu do publike i hitova otkrila je koje dve poznate ličnosti sa zavidnim karijerama su joj pomogle. Jedasn od njih je i pevač Darko Radovanović koji je 2011. godine poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Beograda.

Milica Pavlović kod Amidžića došla u providnoj haljini bez brusa, a kada se kamera spustila DOLE, muškarcima nije bilo dobro! (VIDEO)

- Ja sam kao veoma mlada devojka počela da pevam i bila sam najpopularnija klupska pevačica sa samo 20 godina. Ponosna sam na to svoje iskustvo. Tada je veliki broj mojih kolega dolazio da me sluša. Uvek mi je značila podrška kolega. Između ostalog, na početku karijere mi je mnogo pomogao pokojni Darko Radovanović. On me je odveo da kupim svoje prve pesme, a između ostalog i prelepu baladu ''Moj pakao'' koju sam nedavno i snimila. Ta pesma je bila 10 godina u fioci - priseća se Marina svojih početaka.

Printskrin/ Youtube/ CityRecordsOfficial

-  Darko je bio moj drug, prijatelj... Pevali smo na istim mestima, ja sam tada bila klinka. On je prepoznao talenat u meni i mnogo mi pomogao. On je bio stvarno jedan divan čovek, veliki umetnik i veliki borac... Žao mi je što mu se to desilo.

Zahvalnost duguje i Aci Lukasu na čijim koncertima je često gostovala.

Foto: A. Nalbantjan

- S druge strane mnogo mi je pomogao i Aca Lukas kod koga sam više puta bila gost na koncertu. Otvarala sam Marakanu i Arenu i sa te strane mi veoma znači njegova podrška - završava Marina.

Daljinac

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA