≫ 

Ne znam šta ta mala umišlja?! Keba žestoko isprozivao Milicu Pavlović!

- Ima veoma lepo ime, ali ne ume da ga nosi. Možda da se zove Tripica ili Bukvica... - izjavio je između ostalog Dragan Kojić Keba

  • 12

Na samom početku karijere Milice Pavlović, još dok je učestvovala u "Zvezdama Granda", folker Dragan Kojić Keba bio je nešto oštriji, što je na vrckavu Leskovčanku, danas jednu od najtraženijih i najangažovanijih pevačica, ostavilo dugotrajne posledice.

On je neprijatan i nema fore: Karleuša isprozivala Kebu, a kada je čula da snima novu pesmu BAŠ je bila žestoka! (VIDEO)

- Ono što nikada neću zaboraviti su oštre i ponižavajuće kritike gospodina Kebe, ali meni je neizmerno drago da sam pokazala da je pogrešio - rekla je nedavno Milica osvrnuvši se na taj period.

Foto: ATA images

Evo i šta je Keba rekao povodom toga...

- Ne znam šta ta mala umišlja. Šteta... Ima veoma lepo ime, ali ne ume da ga nosi. Možda bi joj neko drugo ime priličilo, recimo umesto Milica Tripica...ili Bukvica. Toliko o tome. Svaki moj komentar je bio na mestu i mislim da joj je pomogao u životu. Želim joj sve najbolje - izjavio je Dragan Kojić Keba u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peskir

    15. oktobar 2017 | 22:58

    Kebu ne slusam ni kada peva, atek kada takva ljudska gromada nesto kaze ??

  • Dragannikolic

    15. oktobar 2017 | 23:16

    On i Lukas opasni kad se nasmrcu

  • BEBA

    15. oktobar 2017 | 20:27

    Gospodina iskreno nesto i negotivim !!! Ali sve je u pravu !! Hvala !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA