≫ 

Leontina posle četiri godine progovorila o razvodu i bivšem suprugu!

Pevačica posle dužeg vremena otkriva u kakvim je odnosima sa violinistom Filipom Patom

  • 0

Foto: A. Nalbantjan

Nakon što je okončala brak sa Filipom Patom sa kojim ima i ćerku Luciju, Leontina Vukomanović nije se oglašavala na ovu temu. Međutim, nakon četiri godine od razvoda braka sa njim, rešila je da otkrije neke detalje o svom odnosu sa Filipom i kako se on brine o ćerki s obzirom da ne žive zajedno.

Jelena se posle skandala sa Anđelom vratila u Zadrugu, Mina odmah počela žestoko da je vređa! (VIDEO)

- Naravno da se viđaju. Interes deteta je uvek u prvom planu i mislim da mnogi roditelji razmišljaju tako. Dete je najsrećnije kada živi u prijateljskom okruženju gde nema neke zle kobi, krvi i slično. Mislim da imam tu sreću što sve oko nas funkcioniše apsolutno kako treba - iskreno priča Leontina i dodaje da njena ćerka ne oseća razdvojenost svojih roditelja

Foto: Telegraf

- Ona je imala sreću da su je okolnosti savatale kad je imala godinu i po dana. Ona je tako navikla i ona ne zna drugačije - kaže Leontina, koja svaki slobodan trenutak koristi s Lucijom.

Leontina priznaje da joj nije lako i da jedva izlazi na kraj sa svim obavezama koje svakodnevno ima.

Veliko opterećenje za mene kao roditelja jesu sve te obaveze koje sam odjednom stekla. Sad ne mogu više da je pokupim posle vrtića pa da se družimo u parkiću, nego moramo da idemo kući da uradimo prvo domaći pa sve ostalo. Videćemo sad kad krene zima i gužve, osnovna škola, muzička škola, plivanje, sve to treba da se postigne, a kako, videćemo - završava Leontina.

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA