Spremite se za ludilo u Kasini! Jelena Rozga i Tropiko bend u epicentru najboljeg noćnog provoda

Ekskluzivan enterijer i odlični izvođači koji će se smenjivati na sceni ovog popularnog kluba svakako su razlozi zašto je upravo Kasina epicentar najboljeg noćnog provoda u prestonici

  • 0

Od početka nove 6. po redu sezone, klub Kasina postavlja nove standarde u noćnom provodu prestonice.

Ekskluzivan enterijer i odlični izvođači koji će se smenjivati na sceni ovog popularnog kluba svakako su razlozi zašto je upravo Kasina epicentar najboljeg noćnog provoda u prestonici. Ove nedelje, već u sredu 18.oktobra za dobru atmosferu zadužen je Tropiko bend.

Brojni hitovi koje Tropiko bend izvodi, ali i fantastičnu energiju koju sjajni momci nose sa sobom dovoljni su da ovaj nastup u Kasini bude noć za pamćenje. Publika će uživati u svim starim hitovima kao i pesmama sa novog albuma koje su već postali veliki hitovi.

Velika regionalna zvezda Jelena Rozga održaće svoj koncert u beogradskom klubu "Kasina" u četvrtak. Njena harizma i šarm osvajaju publiku, a mnogi je već godinama proglašavaju za jednu od najseksipilnijih pevačica na našim prostorima.

TRAČ ILI ISTINA? Jelena Rozga u vezi sa fudbalerom kog je u Zadruzi Teodora prevarila pred kamerama?! (FOTO)

Printskrin: Youtube/Jelena Rozga

Ljubitelji njenih hitova uživaće u pesmama koje je pevala u grupi "Magazin", kao i u najvećim solo hitovima – "Okus mentola", "Bižuterija", "Nirvana", "Solo igračica. Tu je, naravno, i neizostavni "Cunami", kao i nova pesma sa aktuelnog albuma.

- Radujem se dolasku u Beograd. Nemate pojma koliko sam srećna što ćemo se ponovo družiti i pevati zajedno, kao i uvek. U "Kasini" je uvek dobra pozitivna energija,velika količina ljubavi. Mi smo dobitna kombinacija - poručuje Jelena Rozga za čiji nastup vlada veliko interesovanje.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA