GURAMO KAKO MORAMO... Ninova ćerka neutešna na 10. godišnjicu očeve smrti, a ovaj dan je za nju i mamu pretužan iz još jednog razloga

Pored godišnjice Ninu, još jedna godišnjica je obeležila ovaj mesec, a Sandra otkriva da je ovo jako tužan period za njih

  • 8
Foto: Privatna arhiva

Amir Rešić, poznatiji kao Nino, preminuo je 18. oktobra 2007. godine u 44. godini života, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, brojne fanove, i pesme koje se nikada neće zaboraviti.

Ako je za utehu, umesto njega je sada na sceni njegova mezimica, ćerka Sandra Rešić, koja za Telegraf kaže da se ona i mama sa životom bez Nina nose onako kako moraju. Međutim, oktobar im je pretužan iz još jednog razloga - u ovom mesecu ostale su bez još jednog voljenog muškarca.

- Guramo kako moramo. Od prošle godine duplo smo tužniji... Bila je godišnjica od smrti maminog rođenog brata, mog rođenog ujaka. Godina dana ravno od kada je on iznenada preminuo, tako tako da nije ovo baš najbolji mesec. On je bio jako mlad čovek koji je osam godina mlađi od nje, tako da smo 7. preživeli to, a sada ovo. Guramo, nekako, kako moramo... - kaže Sandra za Telegraf.

Foto: Privatna arhiva

U Ninovu čast, sutra, 19. oktobra, u Bijeljini se održava koncert na kojem će se okupiti njegove kolege. Naravno, i Sandra.

Vi ste bezobrazni! Eva Ras ODBRUSILA voditelju zbog jednog pitanja i demonstrativno napustila emisiju! (VIDEO)

- Idem, naravno. Pevaće Dragana Mirković, Halid Muslimović... Ljudi koje je voleo. Pozvani su svi oni koji su mu bili prijatelji. Videćemo kakva će organizacija biti. Svako od nas će nastupiti, videćemo da li će svako od nas reći po rečenicu, dve, ili ćemo samo pevati. To se još ne zna, dok ne stignem tamo sutra - kaže Sandra.

Kako nam je objasnila, ima i pevača koji neće prisustvovati koncertu, a Sandra to pravda činjenicom da imaju svojih obaveza.

Nino Rešić sahranjen je u rodnoj Bosanskoj Dubici. Kako izgleda njegov grob i šta piše na njemu, pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    18. oktobar 2017 | 17:45

    Meni je otac nastradao kada sam bila mala,ujak poginuo,potom majka umrla...pa ne kukumavcim. Imam utisak da je vise mdijska paznja u pitanju

  • Gordana BL

    18. oktobar 2017 | 18:54

    Sto nisu podigli soomenik ? Sad tuguju .

  • Bulidža

    18. oktobar 2017 | 17:15

    Proslavila se na očevoj smrti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA