Tužna vest za fanove: Sinan Sakić više neće moći da peva

- Pevač je u trećem stadijumu bolesti, zbog čega ima oštećenja motoričkih funkcija, otežano govori i hoda - otkrio je izvor

  • 23
Foto: ATA Images

Zdravstveno stanje legende narodne muzike Sinana Sakića i dalje je kritično, a pevač je uz pomoć supruge Sabine koja je danonoćno uz njega, uspeo da napravi nekoliko koraka.

Plakali smo zajedno, obećao je da će se boriti svom snagom: Muharem Serbezovski posetio Sinana Sakića u bolnici i preneo pevačevu poruku fanovima

Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Sinan Sakić više neće moći da peva, jer se zbog bolesti jetrene encefalopatije, od koje pevač boluje, pogoršava funckija mozga.

- Pevač je u trećem stadijumu ove bolesti, zbog čega ima oštećenja motoričkih funkcija, otežano govori i hoda. 24 sata je pod nadzorom lekara na intenzivnoj nezi, a uz pomoć njih i porodice uspeo je da stane na noge i napravi nekoliko koraka - ispričao je izvor blizak porodici.

Foto: Telegraf

Ono što će rastužiti sve Sinanove fanove, kao i njegove kolege, jeste da pevač više neće biti u mogućnosti da peva, a moraće i da iz korena promeni životne navike.

- Bolest je izazvala poremećaj funkcije govora, pa bi nastupi mogli biti kobni po pevačev život. Sinan je svega toga svestan, ali se ne predaje i nada se da će jednog dana opet napraviti svojoj publici spektakl za pamćenje - kaže izvor.

Foto: Telegraf

Sinanova supruga Sabina najveća je podrška pevaču i ne odvaja se od njega otkako je prebačen u tuzlansku bolnicu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    26. oktobar 2017 | 19:52

    U Crnoj Gori postoji koren koji se koristi kao caj za regeneraciju jetre prodaje se na pijacama severne Crne Gore i tamo se njim vekovima koristi za zuticu i za jetru koja je ostecena od alkohola i verujte da je uspesno izlecenje.Mislim da bi Sinanu pomogo .Zelim mu brzo ozdravljenje.

  • Haos

    26. oktobar 2017 | 19:12

    Sve su to posledice "ludog"zivota kakav je vodio.Dosla bolest po svoje.Ne mora vise da peva,bitno samo da se izvuce.

  • SRBIN

    27. oktobar 2017 | 18:29

    Samo ti ozdravi legendo.a pesama imas za sto godina.ziv ti nama bio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA