Znali su da je to TO! Ana Kokić i Nikola Rađen uradili ISTU tetovažu čim su počeli da se zabavljaju! (VIDEO)

Ana Kokić i Nikola Rađen u braku su još od 2008. godine i imaju dve ćerke

  • 1

Ana Kokić i Nikola Rađen jedan su od najskladnijih parova među javnim ličnostima, a njihova priča koja datira još od samog početka zabavljanja, više je nego zanimljiva i nikako slučajna.  

Amidžić pitao Anu Kokić da li bi Rađenu oprostila aferu sa Gocom Tržan, ona se pogubila, a onda se Goca ubacila sa PERVERZNIM komentarom! (VIDEO)

Ana i Nikola u braku su od 2008. godine i imaju dve ćerkice, Ninu i Teu. Priča koja je malo kome poznata jeste to da imaju zajedničku tetovažu, a detaljnije o tome ispričao je tattoo majstor i Anin prijatelj Damir Stančić u filmu "Pokretna umetnost", koji je snimio sa kumom Dejanom Vučkovićem Vuletom.

Foto: Telegraf

- Prva poznata ličnost koju sam tetovirao bila je Ana Kokić, koja je tada bila maloletna. Tek kasnije smo se smejali tome - otkrio je Damir, a evo i šta je Ana rekla na tu temu:

- U društvu su svi znali da Damir to odlično radi. Bila sam jedna od prvih koja mu je dozvolila da išara moju kožu, da ne kažem zamorče, i nisam se pokajala.

Printskrin: Youtube/Damir Stancic

U pitanju je mala plava ruža koju pevačica ima na nozi, a ono što je još zanimljivije jeste da je kasnije uradila zajedničku tetovažu sa svojim suprugom.

Printskrin: Damir Stancic

- Suprug i ja smo nakon par meseci zabavljanja poželeli da uradimo iste tetovaže - rekla je Ana.

Naime, radi se o tri kineska simbola, odnosno tri reči koje su njima tada mnogo značile. Sledeća tetovaža bila je ime njihove prve ćerke, iza čega se krije još zanimljivija priča.

Aninu i Nikolinu priču pogledajte u videu od 5. do 8. minuta:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA