≫ 

Evo šta Aca Lukas kaže na to što je uhvaćen u kolima sa Kajom Ostojić!

Nakon što je Kaja prokomentarisala druženje sa folkerom, i on je dao svoj komentar

  • 3

Otkako se pojavio na estradi Acu Lukasa prate priče o aferama sa raznim ženama. Kako se vremenom ispostavilo, većina je bila istinita, iako je Lukas samo neke javno priznao.

Poslednja u nizu priča i nagađanja pojavila se nakon nedavne žurke u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića u kom su bili i Aca Lukas i Kaja Ostojić, koji su restoran napustili zajedno, a nakon toga se njegovim kolima i odvezli u nepoznatom pravcu.

Kaja je tu informaciju i potvrdila, ali uz tvrdnju da je te noći otišla kući i da su oni samo drugovi.

- Jeste, bila sam tamo, ali mi nismo bili sami, već u velikom društvu. Tačno je da me je Aca posle odvezao do mog stana u Zemunu, a gde je on posle otišao zaista ne znam. Ne vidim šta je čudno u tome, mi se dugo poznajemo i nemojte sada da pravite senzaciju od toga, jer je nema. Zar drug ne sme da me poveze do kuće, ne razumem šta je tu strašno? - prokomentarisala je Kaja.

Foto: Instagram/kaya_ostojic

Kaja Ostojić javno isprozivala Aleksandru Radović zbog reakcije koju je u TLZP imala na njenu pesmu! (VIDEO)

Lukas je na ovo pitanje imao drugačiji komentar.

- Bio sam na rođendanu Aleksandre Prijović. Tu smo sedeli svi... Nismo nigde otišli. Ja više ne znam šta treba da... Ne mogu više da pričam, to su stvarno gluposti! - rekao je Lukas, očigledno ne znajući da je Kaja potvrdila da jesu zajedno napustili restoran.

Foto: ATA Images

Kada su u pitanu šuškanja kako se pomirio sa Sonjom Vuksanović, te da su sada navodno samo u "seks-kombinaciji", Lukas ni o tome nije želeo da duži.

O svom privatnom životu stvarno više ne pričam. To je moj i Sonjin problem. Problem ili nije problem, ali nije vaša stvar - rekao je Lukas za emisiju Ekskluzivno.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA