≫ 

Teodorina šokantna ispovest: Uzela sam žilet i celu ruku sebi otvorila... Krv je šikljala na sve strane!

- Isekla sam sebi vene, u principu nisam htela, ali ruka mi je "zinula" i krv je krenula da šiklja na sve strane - ispričala je učesnica Parova, Teodora Radojičić

  • 12

Teodora Radojičić ispričala je kako je sa samo 15 godina pokušala sebi da oduzme život, dok joj je majka bila u zatvoru. Presekla je vene, a to se dogodilo posle svađe sa tetkom, koja se tada starala o njoj.

Bivši muž Goce Tržan u vreloj akciji seksa sa Miljanom Kulić! (VIDEO)

- Dok je keva bila u zatvoru dešavao mi se pakao u životu sa svih strana. Presudna je bila svađa u kući. Posvađala sam se sa babom i tetkom, samo što tuče nije bilo. Tačnije, tetka je mene udarila, ja sam samo spustila ruku i u tom momentu ti se desi eksplozija. Odem ja, skinula majicu, zaključala se u WC i plačem. I u jednom momentu dižem glavu i kako sam se pogledala u ogledalo, rekoh: "Sad ću da se ubijem". Uzimam žilet i stavljam ga na ruku. U jednom momentu prislonim ga jako, pogledam se u ogledalo i nekako same sebe mi je bilo žao. Ne mogu da vam objasnim tu scenu. Krenem da brišem suze i po faci vidim da mi pršti krv. Nisam ni osetila, ja sam sebi celu ruku otvorila. Isekla sam sebi vene, u principu nisam htela, ali ruka mi je "zinula" i krv je krenula da šiklja na sve strane - ispričala je Teodora.

Printskrin: TV Happy

Tadašnji starletin dečko našao se na pravom mestu u pravo vreme, te joj je time što ju je odvezao u bolnicu spasio život.

- Brzo sam se obukla, navukla rukav, faca mi krvava. Izlazim iz WC-a i rekoh: "Sad ću da se pozdravim sa svima u kući". Dolazim do babe i kažem: "Možda se pozdravljamo poslednji put u životu", ona ništa. Ja kod tetke u sobu, ona mi zatvori vrata ispred nosa. Izlazim napolje iz zgrade, otrčim do drugarice koja je radila u obližnjoj trafici, ona mi je pomogla da usporim krvarenje. Osetila sam da sam se ohladila, pa sam izvadila cigaretu da zapalim, a moja drugarica je tražila pomoć. Tada je došao moj dečko Mihailo i odveo me u Zemunsku bolnicu - završila je Teodora.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Daljinac

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    13. novembar 2017 | 10:07

    Devojka je ozbiljno opaljena, lozi se na neki kriminal, glumi ludilo, ma daj bre, vrati se u rupu iz koje si izasla.

  • Terza i Ćoki srpski velikani

    13. novembar 2017 | 10:03

    Ko je ova?Čime se bavi?

  • Salekg

    13. novembar 2017 | 09:50

    Kakva je to ona klasicna ulicarka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA