≫ 

Bilo me je sramota... Vidić otkrio kako je izgledao njegov prvi susret sa Radom, nakon što ju je godinama prozivao zbog oblačenja! (VIDEO)

Nakon što je godinama na brutalan način kritikovao njeno oblačenje, Saša danas Radu ceni iz jednog velikog i dobrog razloga

  • 17
Rada Manojlović, Saša Vidić Foto: ATA images

Saša Vidić jedan je od omiljenih muškaraca sa domaće javne scene, najviše iz razloga što uvek na potpuno iskren i preduhovit način priča o svemu i svima, a kada on komentariše oblačenje javnih ličnosti to nikako ne može da prođe nezapaženo.

Dara je prosta, jeftina, deluje mi masno! Saša Vidić brutalno isprozivao Bubamaru, pogledajte šta je tek rekao o Dragani Mirković i Karleuši!

Međutim, iako uspešan u onome što radi, Saša kaže da njegovu reviju sigurno nećemo gledati, a za to ima i vrlo jasan razlog i objašnjenje.

- Te manifestacije u Srbiji su besmislene, nemaju svoj krajnji cilj. Tu reviju rasprodate prijateljima ili poklonite na kompenzaciju manekenima - kaže Saša.

Odmaj smo se našalili na račun onih istih lica koja gledamo od revije do revije, iako mnogi komade koje gledaju nikad ne ponesu. Saša se složio sa nama, pa na svoj način prokomentarisao tu "pojavu".

Foto: ATA Images

- Ali to je dosadno. Isti ljudi, čak su neki umrli godinama, jadni... (smeh) A neki su preživeli sve! - kaže Vidić.

Kako to obično biva, svi se "trpaju" u prve redove, a Saša tu potrebu objašnjava na svoj način.

- Ja volim kad sedim u zadnjem redu, pa mogu da se smejem, da se sprdam... Pa izađem, zapalim cigaru, popijem piće ako me nešto ne interesuje... A vole to zato što im je to jedina prilika da se vide, da se vide u nekom svom sjaju - kaže Vidić.

Rada Manojlović raspametila muškarce seksi izdanjem, samo MILIMETAR je falio da pokaže gaćice! (FOTO)

Osvrnuli smo se i na njegov odnos sa Radom Manojlović, sa kojom se posle višegodišnjeg kritikovanja njenog oblačenja, danas odlično slaže.

Foto: ATA images

2 GODINE KASNIJE! Rada Manojlović konačno priznala da je Momirova sestra uticala na njihov raskid, a JEDNOM rečju je objasnila šta stvarno misli o njoj! (VIDEO)

- Rada i ja smo se upoznali na snimanju jednog šou-programa. Ona je meni prva prišla... Meni je bilo sramota. (smeh) Ja nikada za Radu nisam rekao ružnu reč, osim o izgledu njenom, kako se oblači. Inače, Rada izgleda...bomba! Onda smo malo pričali i ja skapiram da je devojka fenomenalna u glavi i nikad se nije ljutila. Kad god ste je pitali za Vidića ona je govorila: "Pa, dobro... Sale je Sale". Tako da, kod mene je dobila...top! - objasnio nam je Saša.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    14. novembar 2017 | 13:51

    Rada je stvarno draga devojka

  • Мира

    14. novembar 2017 | 14:27

    Па изгледа да су грађани ишли без одеће док нам драги Бог није послао Видића! Како смо ми због тога срећан народ!

  • xxx

    14. novembar 2017 | 13:54

    Devojku iz sela mozete izvuci ali selo iz devojke nikada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA