≫ 

Turkinje i ja nismo na istoj frekvenciji... Emina Jahović iznenadila odgovorom na pitanje o životu u Istanbulu (VIDEO)

Emina iskreno priča šta joj najviše smeta kada je u pitanju život u Istanbulu

  • 13
Foto: ATA images

Emina Jahović jedna je od najuspešnijih domaćih pevačica koja već godinama sa porodicom živi u Istanbulu.

Međutim, iako mnogi misle da joj pored luksuza u Turskoj baš ništa ne nedostaje, Emina za Telegraf kaže da ipak nije sve tako savršeno.

Emina se oglasila povodom priča da se zbog prevare razvodi od Mustafe!

-Najviše mi nedostaju prijatelji i rodbina. Ja nisam tip koji može da se druži sa svakim. Volim naš mentalitet ljudi, to je ono na šta sam ja navikla i vrlo slabo se uklapam u turske... Volim Istanbul, ali nismo na istoj frekvenciji ja i Turkinje, tako da, vrlo je teško. Mislim da je svako usamljen u inostranstvu. Nije to džabe... Kako se kaže, nostalgija - iznenadila nas je Emina iskrenom izjavom.

Printskrin: Telegraf

Budući da je na sebi nosila krzno, interesovalo nas da li je ono pravo ili ne.

- Moram da priznam da nosim i pravo krzno. Obožavam životinje i sve je to katastrofalno što se radi da bi se te stvari napravile, ali isto tako morali bi da se odreknemo kože i mesa i cipela i svih tih stvari pre nego što se odreknemo krzna. Žao mi je, ali imam i takvih komada, ne mogu da lažem. Ali, ovo nije pravo krzno - navela je pevačica.

Međutim, pored obaveza oko dece i muzike, Emina vredno radi i na privatnom biznisu, a pred našom kamerom otkrila je i o čemu se radi.

- Ja sam radila dve godine na jednoj šnali koja će izaći vrlo brzo, za jedno tri, četiri meseca i to je moj patent koji će izaći worldwide... To je nešto revolucionarno i ja se nadam da će to da raduje sve žene koje vole lepotu - rekla je Emina.

Pogledajte kompletan razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mamma

    14. novembar 2017 | 21:30

    Uspela je-stvorila porodicu, ima uspesan posao, uvek ljubazna i humana! Sta bi smo vise od te zene, nase lepe Emine! Zelim joj vetar u ledja i mirno more!

  • Dragan

    14. novembar 2017 | 16:10

    Svaka čast na iskreností.

  • Zvoncica

    14. novembar 2017 | 15:26

    Pametna, uspesna, lepa, zgodna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA