≫ 

Vi sada vidite samo lepe stvari... Melina Džinović progovorila o braku sa Harisom i o tome kroz šta su sve prošli zbog posla (VIDEO)

- Stvar je u tome da Hari ima drugu vizuru osobe koja je pored njega, on je video taj neki potencijal u meni kojeg možda ni ja nisam bila svesna - rekla je Melina.

  • 2

Foto: Telegraf

Supruga poznatog pevača Harisa Džinovića, kreatorka Melina Džinović govori o privatnom životu, otkriva koliko joj Haris pomaže u karijeri, kaže da je porodica na prvom mestu u njenom životu, i da li bi se odrekla čak i posla kada ne bi imala dovoljno vremena za svoje najbliže.

ORGIJE BEZ CENZURE! Džoni Dep i Merilin Menson šokirali scenama seksa pred kamerama! (18+) (VIDEO)

  • Da li sebe nekada doživljavate kao etradnu zvezdu, s obzirom na to da je veliko interesovanje za vas kao kreatora?
  •  

 

- Estradnom zvezdom sigurno ne, zvezdom ne, ali, nekako, ja sam kod medija uvek bila dobrodošla i kada sam dolazila u Harijevoj pratnji, što bi se reklo kao supruga Harisa Džinovića. Tako da, nisam primetila da mi se nešto drugačije desilo sada od kada je "Hamel" postigao ovaj uspeh.

  • Žene poznatih obično ne vole da ih svojataju, da konstantno pričaju: "Žena tog i tog..." Vi se ponosite time što ste žena Harisa Džinovića?
  •  

 

- Ja ne mogu da komentarišem nikoga osim sebe, ja sam tradicionalna, ja se svojim izborom izuzetno ponosim, a složićemo se da mi je dobar izbor. (smeh) Ne znam šta da vam kažem, možda se to nosi iz kuće, to nije danas moderno i feministički, ali meni su porodica i brak ono što me čini najviše srećnom, i da me pitate šta bih izabrala, mislim da bih se odrekla "Hamela" za sekundu, samo da mi to smeta u porodičnim odnosima i vremenu sa suprugom i sa decom.

Foto: Telegraf

  • Ono u čemu vas Haris podržava to je vaš posao. On je bio taj koji vas je terao da radite iako ste vi u nekom trenutku bili skeptični kako će ljudi to da prihvate?
  •  

 

- Stvar je u tome da Hari ima drugu vizuru osobe koja je pored njega, on je video taj neki potencijal u meni kojeg možda ni ja nisam bila svesna. Ja za sebe nisam znala da sam u stanju ovoliko da radim. Jednostavno, čovek nekada ne veruje sam u sebe koliko neko pored njega, i taj kad vas prati i gura onda steknete to samopouzdanje i hvala Bogu to je baš ono što se desilo nama.

  • Uvek je on najponosniji na to kada kažu sarađuje sa svetskim zvezdama, vi ste mnogo skromniji od njega po tom pitanju?
  •  

 

- Pa ja ne znam šta da vam kažem, ali generalno to jeste njegov produkt, on je radio na tome i odricao se nekih stvari i trpeo neke moje nervoze... Vi sada vidite samo lepe stvari, bilo je tu svašta nešto, sa čime čovek u nekom trenutku nije bio zadovoljan, ali on kao idejni tvorac i treba da se ponosi i njemu pripisujem te zasluge, a sa druge strane to je jedna porodična firma.

Foto: Telegraf

  • Da li se pojavila još neka svetska zvezda koja će obući "Hamel"?
  •  

 

- Jeste. (smeh) Ali, da se sačeka da stignu fotografije. Impresivna je! (smeh) Najbitnije je da sam ja srećna zato što radim i da to tako lepo ide. Odatle imate snage, volje i entuzijazma za dalje.

Pogledajte kompletan razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA