Dragana Mirković napravila haos u Njujorku, stotine fanova ostalo ispred dvorane (FOTO)

Dragana Mirković je održala spektakularan koncert u Njujorku

  • 6

Folk zvezda Dragana Mirković nastavila je da obara rekorde posećenosti na američkom kontinentu spektakularnim koncertom u Njujorku u kome je još jednom pomerila granice kada su izvođači sa Balkana u pitanju.

DRAGANA MIRKOVIĆ PROGOVORILA O NAJTEŽIM ŽIVOTNIM TRENUCIMA: To je bilo STRAŠNO, osećala sam da NEMAM NIŠTA! (VIDEO)

Folk diva rasprodala je svoj koncert nekoliko dana pre zakazanog termina ali to nije sprečilo obožavaoce da dođu ispred dvorane u nadi da će biti pušten dodatni kontigent.

Foto: Promo

Ipak, dvorana je bila premala pa su stotine njih ostale ispred bez šanse da uživaju u jedinstvenom trosatnom muzičkom doživljaju.

Foto: Promo

Kao što je svoju publiku i navikla, Dragana je pevala sve svoje hitove ali i ispunjavala muzičke želje ljudi koji su na telefonima ispisivali nazive svojih omiljenih pesama i pokazivali ih Mirkovićevoj, uvek raspoloženoj da publici izađe u susret.

Foto: Promo

- Više od deset godina nisam pevala u Njujorku i presrećna sam što sam ponovo imala prilike da se družim sa publikom u ovom gradu. Veče je bilo ispunjeno divnim emocijama i nadam se da do našeg sledećeg druženja neće proći toliko- rekla je Dragana koju u subotu čeka i koncert u Sent Luisu za koji je interesovanje bilo toliko da su ga prebacili u veću dvoranu.

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA