ŠOU! Karleuša došla na Grand sa nikad većim dekolteom, a onda se grudima bacila na Lukasov auto i priuštila mu pogled ZLATA vredan! (VIDEO)

Čim je videla da se zaleteo ka njoj, Jelena Karleuša je našla način kako da "sredi" Lukasa, a osim što se bacila na njegovu mašinu pokušala je i da odgrize znak sa automobila

  • 14

Da je na snimanju "Zvezda Granda" sjajna atmosfera, i da Jelena Karleuša i Aca Lukas uvek naprave ludu žurku kada se nađu na istom mestu, dokazuje i spontani snimak sa Košutnjaka nastao tokom intervjua sa JK.

LUDILO! Takmičarka došla s prikolicom, obezbeđenjem i asistentom za oblačenje, ispreskakala Lukasa i "IZBACILA" ga iz žirija! (VIDEO)

Jelena je na današnje snimanje došla razgolićena, iako je napolju bila niska temperatura, ali je hrabro izdržala nekoliko minuta, koliko smo porazgovarali sa njom.

Foto: Telegraf

Došla je raspoložena, priznala nam da se smrzava i da drhti, ali - i da je jedna od onih žena koje će učiniti sve za lepotu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

- Gledate u moje sunce! Zovite me sunce! - rekla je Jelena šaleći se sa svima i pokazujući na sunce na svojim bujnim grudima.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

A kada je s leđa ugledala Lukasa kako stiže kolima, brže-bolje mu se bacila na šoferku, pa je Aca imao šta i da vidi kada se nagnula...

U ovom trenutku su mu sigurno pozavideli svi muškarci, ali Aca je ostao hladne glave!

Printskrin: Telegraf

A onda se Jelena dosetila i nečeg drugog, pa je odložila svoju skupu torbicu i... zubima pokušala da odgrize prepoznatljivi znak sa Lukasovog automobila! 

Printskrin: Telegraf

- Bacila sam se zbog vas novinara, sad idem da se očistim zbog gledalaca - rekla je šaleći se Karleuša, koja je u studio pobegla brzinom munje, jer se - smrzla!

Pogledajte šou koji se odigrao ispred studija na Košutnjaku:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    20. novembar 2017 | 21:25

    Gola prsa po hladnoći...pitaćemo te za deceniju kako si

  • Kolle

    20. novembar 2017 | 21:25

    Monika Beluci izgleda mlađe od JK.

  • Ja

    21. novembar 2017 | 01:07

    Tuga i žalost... Sve je na prodaju i duša i telo. Sve zbog para. A posle imaš pare ali sve ostalo izgubiš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA