≫ 

Evo šta se dešava između Ace Lukasa i Saše Popovića, i koji je Lukasov uslov da ostane u "Zvezdama Granda"!

Aca Lukas još uvek nije doneo konačnu odluku po pitanju žiriranja u "Zvezdama Granda", a za ostanak u muzičkom takmičenju ima samo jedan uslov

  • 2

Nešto više od decenije "Zvezde Granda" važe za najpoznatije muzičko takmičenje na ovim prostorima, a u poslednje 3 godine to je postao i ozbiljan šou-program.

Naravno, zasluge najvećim delom pripadaju članovima žirija koje publika i gledaoci obožavaju, i upravo zbog toga sve je šokirala informacija da je Aca Lukas napustio "Zvezde Granda", te da je ta odluka konačna.

Međutim, kako saznajemo, Lukas još uvek nije doneo konačnu odluku o tome da li će napustiti mesto člana žirija u "Zvezdama Granda", pošto se čeka razgovor sa Sašom Popovićem u kojem će biti iznet Lukasov uslov da ostane u "Zvezdama Granda".

Foto: Telegraf

Kako priča naš sagovornik, Lukas za ostanak traži honorar, i ukoliko Saša ne pristane na to Lukasa više definitivno nećemo gledati u beloj stolici u ovom muzičkom takmičenju.

DA SE NAJEŽIŠ: Ceca uzela mikrofon i pustila glas, a onda joj se pridružio Lukas i svi su pali u trans! (VIDEO)

- On bez dobrog honorara sigurno neće ostati u žiriju, tako da je to jedini uslov za ostanak. On ima cifru koju traži i ispod koje sigurno neće pristati da ostane. Konačni dogovor će pasti u maksimum naredna tri dana - kaže naš izvor.

Tragom ovih informacija pozvali smo i Lukasa, ali na ovu temu nije želeo da da bilo kakav komentar.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    30. novembar 2017 | 12:59

    Prazna priča , lukas je u grandu , i tako ce i ostati , sve svirke mu gura Popović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA