≫ 

Evo kako izgleda Ninov grob, gde se nalazi, i čija srceparajuća poruka je ispisana na njemu! (FOTO)

Pevač čiji se hitovi i danas pevaju u svakoj kafani, svakom klubu i na svakom veselju nije sahranjen u Srbiji, kao što mnogi misle

  • 15
Nino Rešić

Foto: Privatna arhiva, Youtube/ExtraMusicOfficiall

Od smrti Nina Rešića prošlo je punih 10 godina, a mnogi i dalje malo toga znaju o njemu, iako ono što je postigao u muzici mnogo cene, i iako njegove pesme dobro znaju i pevaju.

Ninovu sliku oživela je njegova ćerka Sandra Rešić, učešćem u prethodnoj sezoni "Zvezda Granda", a zbog sjajnog talenta i odličnog glasa Sandra je dostojna naslednica svog pokojnog oca.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, iako je Sandra mnogo toga i rekla o svom ocu, postoji nešto što o njemu veoma mali broj ljudi zna, a to je prvenstveno mesto gde je sahranjen, kako izgleda njegov gorb i koje emotivne reči su ispisane na njemu.

TATA JE MOŽDA I HTEO DA UMRE: Ninova ćerka otkrila nepoznate detalje o tužnoj sudbini svog oca (VIDEO)

Nino je sahranjen u rodnoj Bosanskoj Dubici 2007. godine, a nekolicina pevačevih fanova i danas obilazi njegov grob. Spomen ploču podigao je njegov daidža (ujak, na srpskom, prim. aut.), što i piše na spomen ploči.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kasnije, pre oko 3 godine, Ninov prijatelj Neša na spomenik je postavio i knjigu na kojoj je ispisana sledeća emotivna poruka:

Pogledajte NIKAD objavljene slike pokojnog pevača Nina i njegove ćerke zbog koje je PLAKAO CEO GRAND! (FOTO)

"Ti najbolji brate, tako ću te zvati, u mom srcu živiš, tu ćeš i ostati. Voleo si život, imao si mladost, bio naša sreća, bio naša radost. Sudbina ti nedade da dočekaš starost. Od Neše sa porodicom".

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Takođe, najverniji fanovi postavili su na Ninov grob i zvezdu, koja se jasno vidi.

Foto: Privatna arhiva

Tu je i mikrofon, koji je usled neodržavanja zarđao.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Amir Rešić Nino preminuo je u oktobru 2007. godine, u bolnici u Bijeljini, od perforacije pankreasa, izazvane alkoholizmom.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA