ŽENI SE DINČA! Pevač verio lepu Jelenu, a način na koji ju je zaprosio će vas oduševiti! (FOTO)

Milan Dinčić i novinarka Jelena Sekulović uskoro će stati na ludi kamen, a pevač je devojku verio u njenom porodičnom domu

  • 20

Foto: Privatna arhiva

Milan Dinčić Dinča danas je verio višegodišnju devojku, novinarku Jelenu Sekulović, člana redakcije Telegrafa čije priloge već godinu dana gledate sa velikim uživanjem!

Za sve su znali samo članovi Milanove i Jelenine porodice koji su se potrudili da sve organizuju i skockaju baš na Jelenin rođendan, 30. novembra.

Foto: Privatna arhiva

Ono što je veliko iznenađenje jeste način na koji je Milan verio Jelenu, pošto je ispoštovao apsolutno sve običaje. On je u Jeleninoj kući u Smederevu, pred svojim i njenim roditeljima, braćom i sestrama, od Jeleninog oca zatražio njenu ruku.

Nakon što je izgovorila čuveno "da", porodice i budući supružnici u intimnoj atmosferi proslavili su i veridbu, i Jelenin rođendan.

Foto: Privatna arhiva

Građansko venčanje će biti organizovano već početkom godine u Beogradu, dok će crkvenom najverovatnije prisustvovati samo Milan, Jelena i kumovi.

Foto: Privatna arhiva

Budućim mladencima iskreno čestitamo i želimo svu sreću u zajedničkom životu!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemi

    1. decembar 2017 | 06:30

    Nek im je sa srecom . Ali neka mu netko prenese da obrije te smesne brkove jer je to smejurija. Ziv bio

  • DELIJE

    1. decembar 2017 | 07:54

    Cestitam neka vamje sa srecom i da se volite do kraja zivota nema svrljanja kao pojedine zvezde❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

  • Vojkan

    1. decembar 2017 | 00:49

    Neka im je sa srecom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA