RAT JE TEK POČEO: Aleksandra Subotić se oglasila nakon napuštanja "Parova" (FOTO)

- Ja sam preumorna i iscrpljena. Hvala vam na podršci svima, ali rat je tek počeo protiv dušmana - napisala je Aleksandra posle haosa koji je nastao zbog njenog napuštanja rijalitija

  • 43

To što je Aleksandra Subotić napustila "Parove", posle čega je produkcija iznela saopštenje u kojem je navela kako su je ispred zgrade Centra za socijalni rad u Grockoj sačekali David Dragojević i stric Srba Subotić, koji su pretili zaposlenima "Hepi" televizije, oglasila se i sada već bivša učesnica "Parova".

Aleksandra Subotić napustila "Parove", produkcija se oglasila žestokim saopštenjem i zapretila tužbom!

Aleksandra se oglasila na svom nalogu na Instagramu, a poruku prenosimo u celosti:

- Ja sam preumorna i iscrpljena. Hvala vam na podršci svima, ali rat je tek počeo protiv dušmana, nažalost. TV Happy je danas odbijala da me odvede u Socijalnu službu Grocka na poziv moje bebisiterke, dok oni nisu lično pozvali i apelovali. Zvali su dva-tri puta, dva od tri puta su odbijeni lažima da ja ne želim da se odazovem! Treći put im je naređeno! Zbog bezbednosti deteta je doneta odluka da, kada bih ja nastavila boravak u rijalitiju, dete bi po hitnom postupku bilo smešteno u hraniteljsku porodicu do mog izlaska iz istog!

Foto: Instagram/ sandrasuboticss

Uz ovu objavu Aleksandra se sa nekoliko rečenica obratila svima koji je prate na ovoj društvenoj mreži.

- Hvala vam na podršci! Ne pamtim kada sam bila ovako umorna i ovako iscrpljena, ali sa više snage da se borim. Ovo je borba Davida protiv Golijata, istine protiv šera, jedne Aleksandre Subotić protiv svih ujedinjenih zlih ljudi koji su pokušali da me upropaste (Ljuba P.) protiv celokupnog režima, laži, uvreda, udaraca... Sad ćete videti sta znače mladost, istina i vera - napisala je Aleksandra u komentaru.

Printskrin: TV Happy

S druge strane, šta je pisalo u saopštenju produkcije televizije "Happy" nakon što je Aleksandra napustila "Parove", pročitajte OVDE

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA