Goga i Tamara izbegle suđenje, a sada je Đurićeva ponovo žestoko isprozivala pevačicu!

Tamara Đurić i Goga Sekulić juče su trebale da ukrste sablje i da se nađu na sudu, ali se ni jedna ni druga nisu pojavile

  • 2

Pevačica Goga Sekulić i Tamara Đurić juče su trebale da se nađu u Prvom osnovnom sudu, kako bi okončale rat koji je započeo još za vreme boravka u rijalitiju "Farma". Goga je tužila Tamaru zbog uvreda izrečenih na njen račun, a Đurićeva je potom podnela kontratužbu. Suđenje je bilo zakazano za 10.30 časova, a zatim je pomereno za pola sata kasnije. Međutim, umesto Tamare i Goge pojavili su se samo njihovi advokati.

Kaća Grujić konačno pokazala istetoviranog dečka, pljušte komentari da je PRAVI FRAJER! (FOTO)

Podsećamo Goga je tužila Tamaru zbog toga što ju je vređala u medijima.

- Sekulićeva je tužbu podnela na osnovu izjava u novinama, a njen advokat je kao dokaze priložio vesti sa portala i novinske članke u kojima Tamara vređa Gogu. On je rekao da će na sledećem ročištu doneti i snimak Tamarinog intervjua u kojem se čuje kako vređa njegovu klijentkinju i govori da je Goga ružna i kako nema para da je tuži - kaže dobro obavešten izvor i otkriva detalje kontratužbe.

Foto: ATA Images

Kako je tokom boravka u rijalitiju Goga pokušala da se fizički obračuna sa Tamarom, na sledećem ročištu će i njen advokat priložiti dokaze za telesne povrede koje joj je pevačica nanela, kao i intervjue u kojima je Goga vređala njegovu klijentkinju - kaže izvor.

Na sudu se u sudu nisu pojavile ni jedna ni druga, Tamara je na svoj način prokomentarisala Sekulićevu.

- Ja sam možda i tada mislila da je "Goga doga" ružna žena, ali promenila sam mišljenje, kako bi ona rekla, "za 360 stepeni", a ja bih rekla za 180. Mislim da je njena kompletna fizionomija i anatomija dobila jedan totalno drugi oblik sa izgubljenih 150 grama, što je ekstremno uticalo na promenu celokupne slike o njoj i njenoj pojavi - rekla je Tamara u svom maniru, dok Goga nije želela da daje izjave povodom ovog slučaja.

Foto: A. Nalbantjan

- Svakako nemam komentar na tu temu, zaista. Uvek me možete zvati, ali, iskreno, šta reći na to? - rekla je Sekulićeva.

Inače, Tamara i Goga u utorak 5. decembra bile su na istom gradskom događaju, a sedele su na metar i po razdaljine.

Čim je videla Gogu, Tamara je sela i okrenula joj leđa, dok se Goga smeškala i provodila sa svojim društvom.

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA