Nevena Božović i Rob Roy 1884 oduševili Beograđane (FOTO)

Jedinstveni koncept, kao i enterijer na prvu loptu oduševili su sve zvanice koje su sa osmehom na licu uživale u provodu u ovom novom lokalu

  • 4

Sinoć je u prestonici otvoren pub Rob Roy 1884 u Savskoj ulici broj 2. 

Jedinstveni koncept, kao i enterijer na prvu loptu oduševili su sve zvanice koje su sa osmehom na licu uživale u provodu u ovom novom lokalu. Rob Roy je prvi Jack Daniels bar u ovom delu Evrope, pored velikog izbora pića, u ovom lokalu, ljubitelji ukusne hrane moćiće da uživaju u vrhunskim, kvalitetno pripremljenim specijalitetima od najfinijeg mesa, a po receptu jedinstvenog Jack Danielsa.

Foto: Promo

Na samom otvaranju za odličnu atmosferu pobrinula se mlada pevačica vrhunskih vokalnih sposobnosti, Nevena Božović. Na njenom repertoaru nizali su se mnogobrojni strani i domaći pop hitovi kojima je već na samom početku podigla zvanice na noge.

Foto: Promo

U dobrom provodu uživao je i glumac Bojan Perić u društvu devojke Anđele. Rob Roy će raditi 7 dana nedeljno, a na sceni ovog novog mesta, svake večeri smenjivaće se najbolji muzičari iz čitavog regiona.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gost

    8. decembar 2017 | 22:38

    Klopa vrhunska, ambijent fenomenalan, osoblje na visini zadatka. Muzika totalno podbacila. Ovo nije Prvi glas, ovo je pub. Tehnički perfektno ali bez i malo žara. Ne umeju da podignu atmosferu!

  • Sandra

    9. decembar 2017 | 09:49

    Ma kakva Nevena Bozovic fals glas uzasss. Ona nije ni ispod satre da peva fujjj

  • Sale

    10. decembar 2017 | 11:04

    Bilo je fantastično, Beogradu je odavno trebao ovakav klub restoran. Svaka čast za ideju i nadamo se da ćete otvoriti više ovakvih fenomrnalnih klubova. Puno sreće u radu....💋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA