Zbog vatrene Monike (27) je muškarcima skočio pritisak, a kada je seks-bomba iz Gradačca pustila glaščinu, svi su povikali: TI SI POBEDNICA! (VIDEO)

Monika Ivkić je oduvala publiku i žiri fenomenalnim nastupom u "Zvezdama Granda"

  • 11

Retko se dešava da svi u studiju bukvalno ostanu bez teksta kada čuju (i vide) nekog kandidata, a to se desilo kada se u "Zvezdama Granda" pojavila Monika Ivkić (27).

Imao je 110 kila i obožavao je Kiju! Pogledajte kako su se Sloba i Kristina ponašali dok je on bio anoniman, i to u društvu njegovog oca! (VIDEO)

Devojka koja je rođena u mestu Gradačac u Bosni i koja trenutno živi u Beču, stasom, a naročito glasom je oduvala sve.

- Retko se desi da neko ko tako dobro ozgleda, da tako dobro peva, i da plus na sve to ima i emociju i harizmu i da još može da priča sa nama ovde, a da se nije se oduzeo od treme. Ti si neko ko je rođen za ovaj posao i žao mi je što si čekala do 27 godina da se pojaviš ovde. Sa druge strane, ti si mlada - rekla je oduševljena Jelena Karleuša, a Marija Šerifović je dodala:

- Devojka razvaljuje kako peva, razvaljuje...

Printskrin: TV Prva

Ipak, najveseliji su bili Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac koji nisu skidali pogled sa lepe Monike, a Bosanac je takmičarki poručio:

- Ovako, Bosančice moja, ja mislim da je večeras finale i ti si pobedila!

Pogledajte nastup Monike Ivkić (premotajte na 1:02:55):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA