Mladić isekao vene na koncertu "Amadeus benda"

Na koncertu u Makedoniji, momak iz publike je iznenada izvukao nož i sebi presekao vene, ali su lekari uspeli da mu spasu život

  • 1
Amadeus Bend Foto: Milena Đorđević

Tokom koncerta "Amadeus benda" u Kočanima u Makedoniji, jedan fan je iznenada izvadio nož i sebi presekao vene, ali je Hitna pomoć brzo stigla i mladić je na vreme prevezen u bolnicu i lekari su uspeli da mu spasu život.

Polomiću ti glavu i noge! Janjuš pomahnitao, pljunuo Jelenu Golubović, pa dva puta hteo da je RASTRGNE, petorica ga držala! (VIDEO)

Aleksandar Stanimirović, basista "Amadeus benda" je potvrdio ovu informaciju i kaže da je šokiran onim što se dogodilo.

Foto: Telegraf

- Tačno je. Par puta mi je prilazio jedan mladić u toku svirke i tražio da ponovo odsviramo pesmu "Moja zemlja". Kada smo to učinili iznenada je izvadio nož i presekao sebi vene! Bili smo zgranuti! Konobar koji je bio pored brzo njega ga je izveo napolje i Hitna pomoć ga je odmah prebacila u bolnicu! Srećom spasili su ga i sve se dobro završilo. Bio je to veliki šok za nas jer nikada do sada tako nešto nismo doživeli! Iskoristio bih ovu priliku da apelujem na sve koji nas poštuju da ovo nije način da se voli muzika, i da je apsolutno nedopustivo povređivati sebe! Muzika je tu da nam život učini lepim a ne da ikome nanosi bol - poručio je Stanimirović.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA