≫ 

RAZLIKA SAMO 26 GLASOVA: Odlučeno ko je pobednik četvrte sezone takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"

U superfinalu bili su Tijana Dapčević i Stevan Anđelković

  • 10

Završena je četvrta po redu sezona takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", a u neizvesnoj završnici, gde je razlika između pobednika i drugoplasiranog bila samo 26 glasova, odlučeno je ovogodišnji pobednik TLZP-a jeste Stevan Anđelković.

Mladi pevač osvojio je nagradu u 25 hiljada evra koji je dao u humanitarne svrhe. Tačnije, klinici za onkologiju, kao pomoć deci koja boluju od raka.

- Nisam očekivao, iskreno. Zahvaljujem se svima koji su glasali za mene. Bio je ovo jedan naporan šou, zahtevao je puno odricanja. Samo moram da vam kažem da vas mnogo volim i da smo ovaj šou osvojili svi zajedno - rekao je Stevan, koji je u velikom finalu imitirao Elvisa Prislija.

Foto: TV Prva/Aleksandra Krstović

Drugo mesto osvojila je Tijana Dapčević. Popularna pevačica imitirala je legendarnog pevača grupe "Queen" Fredija Merkjurija.

Foto: TV Prva/Aleksandra Krstović

Trećeplasirana je bila Edita Aradinović, koja imitirala Bijonse.

Foto: TV Prva/Aleksandra Krstović

Četvrta je bila Dragana Mićalović, a ona se našla u ulozi Dženifer Lopez.

Foto: TV Prva/Aleksandra Krstović

I, na kraju, peto mesto osvojio je Stefan Dimitrijević Leo, koji je imitirao Sinana Sakića.

Foto: TV Prva/Aleksandra Krstović

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tlzp

    18. decembar 2017 | 01:15

    Bravoo Stevane bio si odlican od pocetka takmicenja ,a vcrs si me posebno odusevio!!Uz to sto si dobar pevac i imitator,ujedno si i dobar covek,skroman,velikog srca!Od mene sve cestitke!!❤️ Eh,da je vise ovakvih emisija zabavnog,porodicnog,a ono najvaznije HUMANITORNOG KARAKTERA!

  • Даца

    18. decembar 2017 | 08:44

    Сви су били сјајни, а мени је Едита била најбоља... стварно како опонаша гласове свака јој част, Адел Индира, немам речи... мада су сви супер и трудили су се свака част... требало би да буде више емисија овог типа да имамо бар нешто нормално да гледамо...

  • Moana

    18. decembar 2017 | 07:17

    Celokupno gledano i Gaga i Leon su bili bolji od Edite, celo takmicenje.. al Editu favorizuju od pocetka.. i vecito ima neki izgovor kad joj se desi peh ili je ona nezadovoljna.. te bolesna, umorna, ispala bubica, malo vremena itd..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA