≫ 

1.000 evra za metar materijala! Evo kako izgleda haljina koju će Ana Nikolić nositi na dočeku Nove godine! (FOTO)

Pevačica će poneti najfiniju svilu i kamenje, a pošto će debelo zaraditi za novogodišnju noć, nije joj bilo teško ni da se otvori za stajling

  • 4

Ana Nikolić Novu godinu će proslaviti čak na dva mesta, pošto će se ona i Jelena Rozga u najluđoj noći "rotirati" i zapevati i u klubu "Kasina" i u hotelu "Metropol".

Ana se već uveliko sprema za nvoogodišnji nastup koji će biti i njen prvi od kako je zbog trudnoće prestala da radi i da tezgari.

Nikolićeva je već uveliko odabrala ono što će obući 31. decembra, a reč je o haljini koju će sašiti, a čijih metar materijala košta sumanutih 1.000 evra!

Materijal je od najlepše svile, ukrašen kristalima, a da bi mogla da ponese haljinu po merama koje je zacrtala, Ana do dočeka mora da skine još 10 kilograma.

Foto: Privatna arhiva

Inače, sa Anom na bini će biti i 4 igračice i jedan plesač, a dok su karte za "Kasinu" rasprodate, za hotel je ostalo još vrlo malo ulaznica.

No, Ana se ovih dana uopšte ne opterećuje time koliko karata je ostalo, pošto je sigurna da će sve biti prodate, već je posvećena treninzima i skidanjem kilograma.

Pevačica je do sada uspela da smrša više od 20 kilograma, a podsetimo da je u trudnoći imala više od 100 kila.

Međutim, kako nam je i sama rekla, do porođaja se uopšte nije opterećivala kilažom, pošto joj je najvažnije bilo da mala Tara bude dobro.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA