Volim grupnjake sa muškarcima i ženama, svaki kondom mi je mali: Šokantna seksualna ispovest Ere Ojdanića!

- Ja odlično izgledam, iako ne idem u teretanu! Za moj izgled je zadužen dobar seks sa lepim i zgodnim devojkama, kao i pevanje - izjavio je Ojdanić

  • 43
Era Ojdanic Foto: A.Nalbantjan

Iako je napunio 70 godina Era Ojdanić se ne smiruje, i sada je otkrio kakve sve perverzije voli u seksu.

Ubiću te! Miki pljunuo Sašku, ona pljunula njega, pomahnitali Đuričić šutirao žardinjere, četvorica ga držala! (VIDEO)

Kao i obično Ojdanić je jedva dočekao da se pozabavi svojom omiljenom temom - seksom.

- Ja odlično izgledam, iako ne idem u teretanu! Za moj izgled je zadužen dobar seks sa lepim i zgodnim devojkama, kao i pevanje. Prosto ne mogu da se spasem od žena, koje mi se neprestano udvaraju. Neka umrem odmah ako koristim bilo kakvu hemiju. Nikada nisam uzimao tablete za potenciju, niti bilo kakva stimulativna sredstva. Samo pijem kozje mleko i jedem kozji sir, kao i šunkice, pršutice, projice i kačamak, to mi daje snagu u seksu - izjavio je Era za "Kurir" i požalio se na veličinu kondoma koji se prodaju u Srbiji.

Foto: A. Nalbantjan

- Hitno treba da počne uvoz velikih kondoma u Srbiju. Ja imam velike probleme jer ovi mangupi što prave kondome kod nas štede na materijalu i sve popuca. Meni je svaki mali i zaista imam problem - objašnjava Ojdanić i dodaje da najviše uživa u grupnom seksu.

Foto: A.Nalbantjan

- Seks sa mnom traje po nekoliko sati, a obožavam i grupnjake. Najviše volim kada su u krevetu pored mene jedan muškarac i devojka. Tada među nama nema takmičenja, već nas uhvati neko ludilo. Evo, baš pre pet dana sam imao jedan divan grupnjak, koji mi je dao energiju. Kada nemam seks, ja sam nervozan i ljut - poručio je pevač i otkrio kako bira devojke s kojima spava.

Foto: Uglješa Rašević

- Ja sam neko ko ne može da ima seks baš sa svakom devojkom. To su devojke od poverenja za koje sam siguran da nemaju polno prenosive bolesti - zaključio je Era Ojdanić.

Pogledajte koja skupa kola vozi Era Ojdanić:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    20. decembar 2017 | 23:10

    Ero brate,kondomi se stavljaju dole na glavu a ne gore !!!

  • Nena

    20. decembar 2017 | 22:27

    Koji je on mučenik, a one još veće mučenice!!!

  • mara

    20. decembar 2017 | 21:58

    Pa mislim kas se toliko hvalis sa tim javno sto ne snimis neki pornic privatni pa da se mi zene stvarno uverimo u velicinu kojom se hvalis...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA