Džoni Ranković i "The Churlians" novi rok idoli mladih (FOTO) (VIDEO)

Poseban kuriozitet i zanimljivost vredna pažnje je svakako prisustvo velikog broja mlađe publike što je od strane prisutnih muzičara prokomentarisano kao izuzetno važno za budućnost rokenrola

  • 0

Fantastičan rok hepening u Božidarcu pripredili su u subotu najmlađi rok autor i frontmen regiona Džoni Ranković, njegov bend "The Churlians" i rok legende koje ga svim srcem i snagom podržavaju, videlo se to i sada – sa velikim razlogom.

Koncert koji je već u najavama izazvao veliku pažnju publike svih generacija pokazao je u najboljem svetlu ono što Džoni, iako tek četrnaestogodišnjak, uporno ističe kao svoju ideju vodilju – rokenrol je muzika sa mnogo pozitivne energije, ne samo bunt već i idealna prilika da iskažete sve ono što osećate. Izuzetno usvirani "The Churlians" pojačani odličnim vokalom Marine Bošković, odsvirali su sigurno i čvrsto svoj kompletan autorski repertoar a rok reprezentacija aktivnih muzičara upotpunila je događaj na najlepši način – sve je bilo žestoko, kompaktno i nekako sasvim prirodno.

Foto: Promo/ Wood

Prosto, sa Krletom (Generacija 5), Crnketom (Point Blank), Žikom Jelićem (Yu grupa), Vickom (Riblja čorba), Švabom (Električni orgazam) kao specijalnim gostima, Džoni i članovi njegovog benda Grigorije Griša Avramović na gitari, Pavle Petrović na basu i Milan Antonović na bubnju zvučali su potpuno zrelo i dokazali da je ovaj koncert uspešna ulaznica u rokenrol svet odraslih.

Poseban kuriozitet i zanimljivost vredna pažnje je svakako prisustvo velikog broja mlađe publike što je od strane prisutnih muzičara prokomentarisano kao izuzetno važno za budućnost rokenrola.

Foto: Promo/ Wood

- Klincu su gledali u Džonija impresionirano baš kao što smo mi nekada gledali u Točka - samo je jedan od utisaka nakon koncerta.

Foto: Promo/ Wood

Posetioci su bili u prilici da pogledaju izložbu rok fotografija autora Wood RS, po promotivnim cenama kupe knjigu "Rokenrol u kandžama interneta 2" autora Predraga Jovanovića i Baneta Loknera i kao predgrupu pozdrave odličnu grupu "UV" iz Novog Sada.

Foto: Promo/ Wood

Pogledajte kako je bilo na koncertu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA