≫ 

Treba nam mnogo više razumevanja, poštovanja i tolerancije: Ceca se pričestila na božićnoj liturgiji (VIDEO)

- Želim svima zdravlja, sreće, radosti... mislim da je to sasvim dovoljno za neki napredak i za neko lepo funkcionisanje - poručila je Ceca

  • 15

Već po tradiciji, Ceca Ražnatović je prisustvovala ponoćnoj liturgiji, ovoga puta u Hramu Svetog Save (prethodnih godina je dolazila u manastir Rajinovac), a nakon što se pričestila, odlično raspoložena pevačica je za Telegraf ispričala kako se praznici slave u njenoj kući.

- Po tradiciji svakako. A što se tiče atmosfere, veselo je, radosno je, kod nas je jelka za Božić i za pravoslavnu Novu godinu, nama je to od ove internacionalne do pravoslavne, kod nas je svaki dan slavlje - kaže Ceca kroz smeh i dodaje da joj post nije teško pao.

Foto: Telegraf

- Da vam kažem nešto, nije hrana sve u životu, postoje neke druge stvari koje vas pokreću i motivišu. Hrana je sredstvo i ako osmislite jelovnik može da bude izuzetno interesantan, izuzetno ukusan i apriori zdrav. Jer, post ima jednu jako bitnu suštinu, prosto, vi se pročišćujete od loših misli, znači jedno mentalno čišćenje, jedno fizičko čišćenje - objasnila je Ražnatovićeva i otkrila šta želi sebi, svojoj porodici, ali i svim ljudima.

Foto: Telegraf

- Zdravlja, sreće, radosti... mislim da je to sasvim dovoljno za neki napredak, i za neko lepo funkcionisanje. A ono što želim sebi i svojoj porodici, apsolutno želim svim ljudima, jer mislim da nam treba mnogo više ljubavi između sebe, poštovanja, razumevanja, i naravno, ono na šta smo svi zaboravili, a to je tolerancija- rekla je Ceca i dodala da poštovanje praznika i običaja prenosi i na decu jer kako kaže, cilj svih odraslih je da izedukuju decu da postanu pravi ljudi.

Pevačica kaže da će srpsku Novu godinu prolaviti u krugu porodice.

- Jedna se radi, druga se uživa. Imala sam sjajan koncert u Banjaluci i želim da se zahvalim organizatorima - zaključila je Ražnatovićeva.

Pogledajte intervju sa Cecom:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    7. januar 2018 | 19:20

    Ako ne objavi na instagramu,nije se pričestila ,x😂

  • Teodora

    7. januar 2018 | 17:50

    Malo je previse fotografisati i objaviti sliku na kojoj se pricescujes. Cak ako si i Svetlana Raznatovic. Nekako je...neukusno...Danas se u miru i tisini pricestilo na hiljade tihih i skromnih vernika,nisu od tog pravili reklamu.

  • Penzioner

    7. januar 2018 | 15:24

    Ko Nam rece...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA