≫ 

Taj čovek je smeo sve! Emotivna ispovest Cece Ražnatović o životu i braku sa Arkanom, 18 godina nakon njegove smrti

- Pre Željka uopšte nisam imala kontakt sa svetom mangupa. Prvi za koga su govorili da je opasan momak u stvari je bio Željko. Ostale sam upoznala preko njega - rekla je Ceca

  • 4

Januar je za Cecu Ražnatović i njenu porodicu uvek najteži mesec u godini. Iako će se 15. januara navršiti punih 18 godina otkako i ona i njena deca žive bez Željka Ražnatovića Arkana, Ceca kaže da je svaka godina sve teža i teža.

Amidžić pitao Egelju da li je imala seks na radnom mestu, ona se odgovorom žestoko ispalila! (VIDEO)

Iako u poslednje vreme retko priča o Arkanu o kom se i 18 godina kasnije priča i piše kao kada je bio živ, Ceca se pred godišnjicu njegove smrti priseća toga kakav život je imala sa njim, te koje njegove osobine je nasledio njihov sin Veljko.

- Svake godine je sve teže i teže. Naročito kada dođe januar, a potom Željkov rođendan, pa naša godišnjica braka... Datume ne možeš da zaboraviš. Ta bol, stres i patnja nikada ne mogu da prođu. Moja deca su na pravdi boga ostala bez jednog roditelja. Zapravo, nepravedno im je oduzet. Veljko živi od sećanja na njega, a Anastasija čak ni od toga. Godinama sam im pričala o njihovom tati, za koje je on veliki heroj - kaže Ceca i dodaje:

- O Željku sam svašta čula i čitala pre nego što sam ga upoznala. Između ostalog, i to da je toliko opasan da, ne daj bože, ako ga pogledaš na način koji mu se ne dopadne, on te prvo polomi, pa tek onda priča sa tobom. A ja u svom životu hrabrije stvorenje nisam srela. To je ona luda odvažnost koja je prelazila u egzibicionizam. Taj čovek je sve smeo! Kako žena da ne umre za njim?! Ali ne samo to. On je bio izuzetno inteligentan. Perfektno je govorio pet jezika, pročitao svu svetsku književnost. Bio je ludo hrabar i povrh svega neviđeno nežan. To potpisuje žena koja je sa njim pet godina delila i dobro i zlo. U kući je bio prava beba. Pre Željka uopšte nisam imala kontakt sa svetom mangupa. Prvi za koga su govorili da je opasan momak u stvari je bio Željko. Ostale sam upoznala preko njega. Do tada sam se družila isključivo sa kolegama sa estrade.

Foto: Vican Vicanović / Privatna arhiva Jovana Milivojević

- Udala sam se iz prevelike ljubavi i iz nje rodila dvoje dece. Oni su centar mog sveta. Moje biće. Sve ono što volim. Ne postoji ništa što za njih ne bih učinila, a znam da bi isto to i Željko sada rekao. Ne kažem da sam, od tragičnotragičnog prekida tog braka, sve vreme bila sama. Bilo je veza i vezica, ali nisam razmišljala o tome da se neka od njih završi brakom. To mi nikada nije padalo na pamet. Bila sam mažena i pažena u braku i zaista sam živela kao princeza na zrnu graška. Sa ogromnim uživanjem pričam o Željku i o našem odnosu, jer je to zaista bila ljubav. Prava ljubav koja se samo jednom u životu dogodi. Iako sam kasnije zbog svog izbora imala velikih problema, smatram da dostojanstveno nosim svoj teret. Sve je to život. Od trenutka kada sam upoznala Željka, on je bio centar mog sveta i tako će biti zauvek - priznala je Ceca i dodala da je tokom prethodnih osamnaest godina bilo teških trenutaka, ali i situacija iz kojih je mislila da neće moći da izađe kao pobednik. Ipak, uspela je.

Foto: Vican Vicanović / Privatna arhiva Jovana Milivojević

- Proživela sam strašne situacije i velike traume koje su na mene ostavile posledice i sa kojima mi se činilo da neću moći da se izborim. Ne nosim ja samo teret svoje slave na leđima. Ja sam ipak Arkanova udovica i moram da se ponašam u skladu sa tim. Provela sam 30 dana u samici bez prava na kantinu, na posete, na svog advokata. Bilo mi je toliko grozno da to nikome ne bih poželela. Najviše sam se plašila za svoju decu i non - stop mislila na Veljka i Anastasiju. Želela sam samo da sam sa njima. Ali i zatvor je za ljude. Ne bih volela da ispadne kako kukam nad svojom sudbinom, ali morala sam da se suočim sa njom. Preživela sam i tu torturu i izašla podignute glave - poručuje pevačica.

Foto: Marko Jovanović

Jedina želja koju je Ceca imala posle smrti supruga, ali i svih teških situacija kroz koje je prošla, jeste da svoje naslednike kao samohrana majka izvede na pravi put.

- Od malih nogu sam ih odgajala tako da, pre svega, budu dobri ljudi, da poštuju tradicionalne vrednosti, da neguju prijateljstva, prepoznaju ljude koji ih okružuju. Govorila sam im da će doživeti razočaranja, da će biti ljudi koji će želeti da se druže sa njima zbog interesa... I posle svega, na oboje sam izuzetno ponosna. Anastasija je izrasla u divnu, prelepu i odgovornu devojku koja tačno zna šta želi u životu. Veljko je, s druge strane, završio fakultet, bavi se sportom i u svakom smislu prava je slika svog oca. Pretenduje na titulu "brilijantske papuče" i dobro mu ide. Takav je bio i Željko, pažljiv, džentlmen, osećajan, dobar prema ženskom rodu. Drago mi je što Veljko ide njegovim putem, pogotovo zato što je odrastao okružen ženama. Moj muž se na moju radost, ponašao tako da se žena pored njega oseti kao princeza, i njegov sin je to nasledio, zato ga žene i vole - završava Ceca.

Pogledajte intervju sa Cecom nakon ponoćne liturgije i pričešća za Božić:

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Glossy)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tigar

    10. januar 2018 | 16:02

    Hvala ti Arkane Bog ti dao srece Bijeljina te nikad zaboravit nece.

  • bajern

    10. januar 2018 | 19:59

    saban sa zvezdare, boris petkov ima ih jos

  • Margo

    11. januar 2018 | 10:58

    On ni srpski nije tečno govorio. Al bio je dobar frajer, to stoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA