40 godina ne pričaju: Balašević i Čorba se ponovo žestoko isprozivali, Bora pomenuo i Đoletovu ženu! (VIDEO)

Nekadašnji "saborci" danas jedan o drugom imaju sve samo ne lepo mišljenje

  • 14

Bora Đorđević i Đorđe Balašević ne razgovaraju punih 40 godina, a ako je suditi po njihovim poslednjim izjavama do pomirenja nikada neće ni doći.

Naime, novi "sukob" započeo je Balašević, kada je na koncertu u beogradskoj Areni Boru prozvao pošto je na Trgu nastupio kao predgrupa Aci Lukasu.

- Jedan moj nekadašnji kolega iz grupe "Rani mraz" u novogodišnjoj noći na Trgu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu… - rekao je Balašević.

Međutim, Bora je svoju novu knjigu "Pusto ostrvo" uvrstio i poeziju u kojoj je nekadašnjeg prijatelja Đorđa Balaševića okarakterisao kao najgoreg papučara, u čijem životu vedri i oblači supruga Olivera. Naime, Bora je u pesmi "Predejane" opisao trenutak kada na stajalištu pored glavnog puta izlazi iz automobila da bi obavio malu nuždu i sreće fanove:

- Ne smem po njima da uriniram jer me oni neizmerno vole, u suprotnom draži će im biti Đole. A on od svoje Olivere niti piša, niti se*e - stihovi su Borine pesme u novoj zbirci.

Na pitanje zbog čega je opet potkačio Balaševića, Bora naglašava da ga uopšte ne zanima da li će ga to naljutiti ili ne.

- U mojoj novoj zbirci ima i boljih pesama od te! Ne zanima me da li se Balašević naljutio zbog tih stihova, ne razmišljam o tome - rekao je Čorba.

Slavni roker je istakao da ga uopšte ne dotiču Balaševićeve prozivke da je 31. decembra na platou ispred Narodne skupštine u Beogradu zagrevao publiku za zvezdu večeri Acu Lukasa.

- Ja nisam toliko sujetan, pa nemam problem s tim da budem predgrupa Aci Lukasu. On je veliki umetnik i nama iz "Čorbe" je bila čast da zabavimo narod pre njegovog koncerta - poručio je Bora za Informer.

Poslušajte govor Đorđa Balaševića o Beogradu, koji je preplavio društvene mreže:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA