≫ 

TV TRANSFER GODINE! Jovana Joksimović i Srđan Predojević sa "Pinka" prelaze na "Prvu"!

Voditelji Jutarnjeg programa sa "ružičaste" televizije prelaze na "Prvu"

  • 44

Srđan Predojević i Jovana Joksimović, voditelji "Jutarnjeg programa" na televiziji "Pink", kako saznajemo, prelaze na TV "Prva" i ovo će sigurno biti jedan od transfera godine.

Uz ovu pesmu je Luna plakala kao kiša, Sloba nije mogao da je smiri! (VIDEO)

Da podsetimo, Srđan i Jovana su 2010. sa RTS-a prešli na "Pink" i ubrzo su postali zaštitna lica "ružičaste" televizije.

Nema sumnje da će njihov prelazak na "Prvu" podići veliku prašinu, a uskoro će biti poznati ostali detalji ovog transfera...

U međuvremenu se oglasila i TV "Prva" koja je potvrdila da poznati voditeljki par prelazi na njihovu televiziju.

U saopštenju TV "Prva" se navodi:

"Omiljeni uredničko – voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević, priključili su se timu Prve televizije na kojoj će uskoro početi da vode jutarnji program.  Ovo je samo uvod u jednu zanimljivu i uzbudljivu TV sezonu koja će, kada je u pitanju naša televizija, obilovati velikim brojem noviteta i iznenađenjima. Jutarnji program se priprema studiozno i detaljno, a Jovana i Srđan su idealan voditeljski par za ovaj koncept emisije čiji se početak s nestrpljenjem iščekuje.

Printskrin: TV Pink

Prva televizija se ozbiljno priprema za novu sezonu u kojoj ćemo osim jutrarnjeg programa emitovati i brojne nove šou programe, svetske hit formate. Voditeljski tim naše kuće čine vrhunski profesionalci među kojima su sada i Jovana i Srđan,  a imajući u vidu ambiciozne planove za predstojeći period, biće još iznenađenja kada je reč o TV licima. Naša kuća nastaviće da za svoje gledaoce kreira drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan programski sadržaj koji će voditi najveća voditeljska imena".

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    11. januar 2018 | 13:46

    Transfer godine? Tako je isto bilo i pre nekoliko godina kad su prelazili sa RTS-a na Pink. Meni su čak iritirajući voditelji, ima puno boljih od njih dvoje

  • Nikola

    11. januar 2018 | 13:37

    Srdjan je ok jovana iritantna

  • Srbich

    11. januar 2018 | 16:29

    Sreca moja u to vreme sam na poslu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA