≫ 

Đuro Palica na VMA, operisan po treći put!

- Doktori su uradili odličan posao, da nije bilo sjajnog tima VMA danas ko zna šta bi bilo sa mnom - rekao je glumac Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica

  • 11
Branko Babović Đuro Palica Printskrin: Youtube/Nebojsa Kolak

Glumac Branko Babović, poznatijeg kao policajac Đuro Palica iz "Kursadžija", ponovo je u bolnici zbog problema sa digestivnim traktom.

Zvezda "Kursadžija" operisan je po treći put i nalazi se na Vojnoj medicinskoj akademiji.

- Treća operacija je uspešno završena. Otvoren mi je stomak, zatvorena mreža i finalno stavljeno - potvđuje Đuro.

- Zvali su me ljudi, mislili su da sam mrtav. Cirkus je bio. Šta se dešava? Čuli su ovo ili ono, dok im objasnim da je sve u najboljem redu, umorim se iskreno. Zaista nema razloga da bilo ko misli da sam umro, jer se radi o operaciji, a kao svaki pacijent koji ima slične tegobe, određeno vreme moram da provedem u postelji - duhovito je rekao glumac, koji ni u ovim momentima ne potiskuje smisao za humor.

- Doktori su uradili odličan posao, da nije bilo sjajnog tima VMA danas ko zna šta bi bilo sa mnom. Pozdravaljam sve i da znaju da ne brinu da je sa mnom sve u najboljem redu i da oporavak ide dobrim putem - zaključio je Đuro zahvalivši se svima koji vode računa o njemu.

Podsetimo, Branko Babović je ranije imao problema za zdravljem, a više o tome možete možete pročitati klikom OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA