Gde je ljudsko pravo deteta ako ga oni usvoje?! Lukas progovorio o haosu u "Ćirilici" zbog LGBT populacije, spomenuo i tužbu (VIDEO)

- Ako me tuže, evo, obećavam da ni advokata neću uzeti, samo ću doneti snimak iz emisije i pustiti u moju odbranu - izjavio je Aca Lukas u jutarnjem programu televizije Pink

  • 36

O nedavnim izjavama Ace Lukasa u emisiji "Ćirilica" na temu homoseksualaca brujala je cela Srbija, neki su to smatrali skandalom, neki predmetom za tužbu, pa je folker ipravo tim povodom danas gostovao u "Novom jutru"

Aca Lukas uhvaćen sa 24 godine mlađom Plejboj zečicom koja je bila privođena zbog prostitucije! (VIDEO)

- Ništa tu nije bilo skandalozno, jeste bilo onako malo oštrije. Bio je ceo žiri (Zvezda Granda), inače smo tako navikli pa sam bio malo žešći - rekao je Lukas na samom početku.

Lukas je istakao kako je još na početku emisije ("Ćirilica" na TV Happy) tražio da se ne pokreću neke eksplicitne teme, ali do njih je ipak došlo. A Lukas i dalje ostaje pri onome što je tada rekao, uprkos najavljenoj tužbi Poverenice za zaštitu ljudskih prava zbog govora mržnje.

- Ako me tuže, evo, obećavam da ni advokata neću uzeti, samo ću doneti snimak iz emisije i pustiti u moju odbranu. Pre su moja prava ugrožena zato što ne mogu da kažem ono što mislim. Zaista ne mrzim nikoga. Više prijatelja homoseksualaca imam ja od svih njih zajedno. Moji prijatelji moje stavove znaju - rekao je Lukas.

Foto: Marko Jovanović

- Imao sam priliku u Cirihu da gledam paradu, kada idu goli, to su dede od 70-80 godina u tangama... Imitiraju i aludiraju na seks na ulici. Uopšte nije važno šta su, apsolutno sam protiv toga. Najbolje sad da idemo svi na ulicu. Ja sam to video, grozno je. Meni je to odvratno, ne zato što su homoseksualci, nego da je bilo ko - meni je odvratno. Ako treba neko da me tuži zbog mog mišljenja, onda gde su moja ljudska prava? - objasnio je Lukas.

- Ja sam protiv toga da usvajaju decu. Gde je onda ljudsko pravo tog deteta? Zna se šta je porodica, mama i tata. To je jedina stvar iza koje kategorično stojim i to mi je van svake pameti. Nisam nikog vređao stvarno, možda sam bio malo oštriji, takav je moj način govora - zaključio je.

VIDEO: Karleušin komentar na Lukasove izjave o LGBT populaciji i svađi u "Ćirilici"

Emisiju "Ćirilica" i deo kada je izbila svađa između Lukasa, Jelene Karleuše i Marije Šerfiović pogledajte OVDE. 

A šta Lukas kaže o trenutno najpopularnijim učesnicima "Zadruge", Kiji, Luni i Slobi, pogledajte OVDE. 

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niks

    31. januar 2018 | 19:54

    Lukas je rekao najnormalniju stvar.

  • Srbija 🇷🇸

    31. januar 2018 | 14:11

    Bravo Aco, nek se zna ko je tu stvarno ugrožen a ko povlašćen! Podrška za sve to što Lukas govori.

  • Ja-Ti i on

    31. januar 2018 | 18:46

    Ja ne vidim nista protiv zakonito, nista lose u toj izjavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA