≫ 

Severina obmanjuje javnost neistinitim informacijama o Milanu Popoviću

Pevačica ponovo iznosi netačne detalje sa suđenja koje vodi sa biznismenom Milanom Popovićem oko starateljstva nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom

  • 2

Hrvatska pevačica Severina Kojić iznosi neistine sa suđenja koja vodi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem oko starateljstva nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom.

Nebojša Glogovac bio na pregledima u Nemačkoj, stanje mu se pogoršalo uoči Nove godine

Naime, ona je u hrvatskom listu "Slobodna Dalmacija" plasirala informacije da je sud odbio Popovićev zahtev da dete sedam dana bude kod oca, a sedam kod majke, što je izvučeno iz konteksta, dok je stavke koje njoj ne idu u prilog zanemarila.

- Poslednja presuda Opštinskog građanskog suda u Zagrebu, koja konačno definiše šta je zajedničko starateljstvo, na čemu Popović kao otac sve vreme i insistira, potpuno je negativna po Kebinu snajku jer zapravo ona krši sve što je navedeno da su kao roditelji dužni da obavljaju sporazumno, zajednički i ravnopravno - otkriva izvor iz Hrvatske upućen u sudski proces između Kojićeve i Popovića i tvrdi:

- Severina je opet prevarila novinare, što se može videti po članku objavljenom u "Slobodnoj Dalmaciji" u kom se u prvi plan ističe to što je odbijen Milanov zahtev, koji uopšte i nije predmet ovog slučaja jer se vodi poseban parnični postupak oko toga kod koga će dete živeti i koliko vremena će provoditi kod drugog roditelja, zbog čega ga je sudija i odbila u ovoj parnici - kaže izvor.

Foto: Instagram/Severina, Printskrin: RTL/Youtube/Dražen Stopić

Prema daljim navodima izvora, sud obavezuje Severinu da u cilju zajedničkog starateljstva mora da se drži propisanih stavki, koje je ona u prethodnom periodu u više navrata kršila.

- U rešenju stoji da su roditelji dužni da najmanje dva puta nedeljno razmene bitne informacije o detetu telefonom, SMS ili mejlom, što sa Severinom često nije bio slučaj. Isto tako, piše da bolest deteta bez odlaganja, a najkasnije u roku od dva sata od saznanja dijagnoze mora da se prijavi drugom roditelju, o čemu neretko Milan nije imao pojma. Takođe, Kojićeva Popovića uglavnom nije obaveštavala o putovanjima sa detetom, a dužna je najmanje sedam dana unapred da ga obavesti o nameri putovanja i mestu putovanja i mestu gde će dete na putovanju boraviti, te o vremenu povratka s putovanja, što je jasno naznačeno u sudskoj odluci. Čak i nedavno, za Novu godinu, Popović nije znao gde i s kim mu dete ide. Dešavalo se da ne zna ni na kojoj adresi će da preuzme dečaka iako je po naznačenim stavkama majka dužna da oca pravovremeno obavesti ukoliko primopredaja nije moguća na adresi stanovanja majke i deteta. Pogotovo je neverovatno što je pevačica uvek radije ostavljala sina kod nekih trećih osoba uprkos tome što sud naglašava da ako je jedan roditelj sprečen da bude s detetom duže od 48 sati u kontinuitetu, drugi roditelj ima prednost u odnosu na sve ostale članove porodice ili druga lica - zaključuje izvor Srpskog telegrafa.

Ove navode potvrdio je i Milan Popović koji je zadovoljan ishodom suđenja.

- Ovo je pobeda za svu decu rastavljenih roditelja. Ova presuda je revolucija zato što je prvi put definisano šta podrazumevaju zajednička starateljstva u Hrvatskoj, a nadam se da će se to proširiti i na naš region. Ovakva presuda pomoći će svakom detetu rastavljenih roditelja da viđa oba roditelja i da roditelji komuniciraju u najboljem interesu deteta - rekao je Milan, a povodom Severininog poslednjeg pokušaja da obmane javnost, prokomentarisao je:

- Tomislav Petrović (Severinin menadžer) ponovo je pokušao da plasiranjem informacija izvađenih iz konteksta i nevezanih za postupak o kojem se govori dovede javnost u zabludu, a time i pošalje pogrešnu poruku svim roditeljima koji se bore za podjednaka prava za roditeljstvo.

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angelina

    31. januar 2018 | 17:59

    Pa sta ta Severina vise hoce.Nije mogla vise Milana da muze pa sad mu se sveti preko deteta.Neka se smiri i neka radja radja Kebici dete.

  • Mila

    31. januar 2018 | 19:08

    Ovo je stvarno sramota sta Severina radi. Oba roditelja bi trebalo da imaju ista prava oko vaspitanja i odrastanja zajednickog deteta. Da li ona misli da je njena ljubav veca od ljubavi oca prema svom detetu? Nadam se da ne misli, ali zena je jednostavno prokleta i bez duse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA