≫ 

Ako u penziji nemate nikoga, džaba vam i novac i karijera! Mirka Vasiljević objasnila zašto je rano postala majka (VIDEO)

- U svom okruženju imam prednosti kada si rano rodio a i prednosti kada si to malo odložio tako da svako ima svoje vreme - rekla je glumica

  • 8
Amidži šou, Amig show, Mirka Vasiljević

Foto: A. Nalbantjan

Mirka Vasiljević je gostujući u Instagram emisiji "Bez montaže" govorila je o majčinstvu i objasnila zašto je rano postala majka. Glumica, koja je majka troje dece, istakla je da je indivualna stvar kada će koja žena postati roditelj.

- Ja smatram da apsolutno svako ima svoje vreme kada treba da rodi i to vreme je za njega najbolje i to je individualna stvar. U svom okruženju imam prednosti kada si rano rodio a i prednosti kada si to malo odložio tako da svako ima svoje vreme - rekla je Mirka Vasiljević i nastavila:

Foto: Instagram/tijajevtic

- Pitanje koje sam ja samoj sebi postavila kada sam poželela da postanem majka je da li to stvarno želim, jer kada iskreno postavite pitanje sebi i date odgovor onda imate i volju i želju i sve se onda može. Druga stvar je ta da karijera jeste lepa i treba je graditi ali jednog dan a odete u penziju i ako nemate sa kim da podelite to vreme u penziji dzaba vam i novac i ta karijera i jak CV- rekla je glumica voditeljki Tijani Jevtić.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA