≫ 

Bio je kompletniji i bolji od svih nas... Dragan Bjelogrlić se emotivnom izjavom oprostio od Nebojše Glogovca

- Otišao je nepravedno rano i tako munjevito da još ne shvatamo šta nas je snašlo - rekao je popularni Bjela

  • 5

Vest da je preminuo Nebojša Glogovac rastužila je sve u Srbiji. Neutešan je bio glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić. Popularni Bjela kaže da je otišao veliki čovek, najveći glumac srednje generacije iz celog regiona.

- Otišao je jedan od najvećih u istoriji srpskog glumišta. Otišao je najveći glumac srednje generacije celog regiona. Bio je kompletniji i bolji od svih nas. Otišao je nepravedno rano i tako munjevito da još ne shvatamo šta nas je snašlo. Otišao je dobar čovek, dobar prijatelj i dobar dasa. Neka mu je večna slava - rekao je Bjelogrlić za "Kurir".

Podsetimo, Bjeloglić i Glogovac igrali su zajedno u seriji "Bolji život". To je bila Nebojšina prva uloga, a tumačio je školskog druga Slobodana Bobe Popadića (kojeg je igrao Dragan Bjelogrlić).

Takođe, Bjela i Glogovac sarađivali su i u ostvarenju "Južni vetar".

VIDEO: Nebojša Glogovac - mini predstava na Marakani pred meč Crvena zvezda - Arsenal

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    11. februar 2018 | 07:32

    Srbija zali za njim....Secam ga se iz filma Ubistvo s predumisljajem kao njegovog prvog dobrog ostvarenja i od tada nizale su se samo dobre uloge u kojima je on pokazivao svoj beskrajni talenat....Vest o njegovoj preranoj smrti mnogo me je rastuzila kao da mi je umro neko jako blizak...neko koga sam bas dobro poznavala, mnogo mi je zao...nedostajace svima ko ima imalo ljudskog u sebi, ali su nam ostale njegove predivne uloge kroz koje ce on zauvek ziveti sa nama...Zbogom Nebojsa...pa to je "samo putovanje koje ceka sve nas"...neka ti Bog podari mir vecni...

  • Дадоредстар

    11. februar 2018 | 11:03

    Ja još uvijek nevjerujem da ga nema vazda je Nešo medju nama nek mu dragi Bog podari ljepše mjesto??!!

  • Sale1971

    11. februar 2018 | 09:40

    O pokojniku sve najlepše! Posle 3 dana zaborav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA