Brena i Boba su me spasli kada sam ostao bez dinara: Saša Popović opisao najteže trenutke u svom životu

Saša Popović je ogromne pare izgubio u "Dafiment" banci tokom devedesetih

  • 12
Foto: ATA Images

Direktor "Granda" Saša Popović kaže da ga je iskustvo iz devedesetih kada je izgubio sve pare koje je zradaio od muzike, nateralo da se trgne i počne da se bavi biznisom. Takođe, Popović ističe da su mu Lepa Brena i Boba Živojinović pomogli kada mu je bilo najteže.

Samo sam pao... Brenin sin doživeo kliničku smrt, sve krio od Brene i Bobe!

Saša Popović je velike pare koje je zaradio sa "Slatkim grehom" izgubio u "Dafiment" banci.

- Da, govorio sam već o tome kako sam celokupnu životnu ušteđevinu, koju sam stekao baveći se muzikom, izgubio davanjem na štednju u "Dafiment" banci i to me je iskustvo, verujte mi, naučilo da se trgnem, i bavim biznisom. Nije tajna da su mi kumovi Brena i Boba pomogli kad sam zaista ostao bez dinara i spasli me da mi to ne postanu najgori trenuci u životu - objasnio je Popović.

Foto: Marko Todorović

Budući da ga često napadaju da je "sahranio" srpsku muziku i "zatrovao" turskim melosom generacije mladih, Saša ističe da je istina sasvim drugačija, i da je sa "Zvezdama Granda" doprineo unapređenju domaće muzičke scene.

- Kada je naša produkcija 1998. godine počela da radi, zatekli smo muzičku scenu punu turcizama, s mnogo arapskih melodija, indijskih, obrada, krađa... Nismo mogli da utičemo na muziku koju su pevači donosili, jer su oni snimali ono što im je omogućavalo dobre nastupe. Tako je bilo sve dok nismo 2003. godine počeli sa "Zvezdama Granda". Kada smo počeli da kontrolišemo kako će pevati i koje će pesme snimati, sve je krenulo drugim tokom. Očistiti muziku od svega što smo zatekli bio je jedan dalekosežan, odgovoran i pre svega težak posao. Danas je osnova "Granda" dobra i kvalitetna narodna muzika, pomešana sa modernom muzikom, koju mladi ljudi slušaju u celom svetu. A da ne govorim o tome koliko se divnih pesama kroz takmičenje vratilo. Pesme Tozovca, pesme Tome Zdravkovića, Silvane Armenulić, Džeja - izjavio je Popović.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žalost

    13. februar 2018 | 12:59

    Da li gospodin sada razume sirotinju. Pa da nekom pomogne, bolesnom i siromah.

  • 038

    13. februar 2018 | 10:39

    Jel treba da ga zalim sto je bio halapljiv

  • MOMO

    13. februar 2018 | 12:05

    Nedavno se hvalio kako je na zarađivao po 100,200,300 hiljada eura,maraka,dolara!!! Malo ti je,a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA