≫ 

Tijana Jevtić, voditeljka kratke emisije na Instagramu: Želim da promovišem prave vrednosti, a ne rijaliti (VIDEO)

Tijana Jevtić, autorka i voditeljka emisije "Bez montaže" će imati interesantne sagovornike iz sveta umetnosti, sporta, kulture...

  • 2

Tijana Jevtić je mlada i talentovana autorka i voditeljka kratke emisije na Instagramu pod nazivom "Bez montaže". Ona je otkrila kako je došla na ideju da pokrene ovu kratku formu koja se u Srbiji radi prvi put.

Uvek su me privlačili huligani, zato sam sa Srbinom: Lepa Ruskinja objasnila zašto se zaljubila u Miloša Bikovića (FOTO) (VIDEO)

Tijana je rođena u Somboru, a odrasla je i završila studije kulturologije u Beogradu. Osmislila je rubriku na svom Instagram profilu koju je nazvala “Bez montaže” u okviru koje iz nedelje u nedelju razgovara sa javnim ličnostima iz sveta kulture, sporta, umetnosti, zdravstva i drugih oblasti, a sve u cilju promocije i očuvanja pravih vrednosti.

 
A post shared by Tijana Jevtić (@ticajevtic) on

Poremećen sistem vrednosti u poslednjoj deceniji najviše plasiraju osobe koje mladi danas sve češće biraju sebi za uzora, sledeći njihov primer. S toga je moja ideja da kroz nemontirani prilog sa sagovornicima pokrenem pitanja koja podstiču mlade da razmišljaju o vrednostima sa kojima su odrastale neke ranije generacije i koje su prošle ispit vremena. "Bez montaže" pokrećem kao alternativu rijaliti programima čiji akteri, po mom i mišljenju mnogih koji nemaju priliku da to javno kažu, zauzimaju veliki medijski prostor degradirajući time celokupnu medijsku scenu. S obzirom da živimo u eri u kojoj se stalno pojavljuju nove mogućnosti i prilike i kako je popularnost i konzumacija instagrama sve veća, rubrikom "Bez montaze" želim da pošaljem poruku da ljudi i omladina u Srbiji imaju alternativu i da ima mnogo javnih ličnosti sa pravilno izgrađenim sistemom vrednosti, koji ih mogu inspirisati na pravi način – poručuje Tijana.

 
A post shared by Tijana Jevtić (@ticajevtic) on

Daljinac

(Telegraf.rs/24online.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dekika

    13. februar 2018 | 16:44

    BRAVO!

  • Grobar

    14. februar 2018 | 10:43

    Protiv sam svih vrsta rijalitija ali sam takodje protiv dosade. Pokazite mladjima da je svet jako zanimljivo mesto u kom se moze uzivati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA