≫ 

Gastozu zbog Brendona sud zabranio isplatu honorara!

Skoro dva meseca od incidenta u "Parovima" sud je doneo odluku kojom televiziji zabranjuje isplatu honorara Gastozu

  • 27

Nenad Marinković Gastoz 27. decembra 2017. godine uhapšen je u rijalitiju Parovi, pošto je, kako je tada rekao, nesmotrenim i nenamernim potezom zakačio nogu Branislava Radonića Brendona i polomio je.

Međutim, koliko sve uopšte nije bilo naivno dokazuje i činjenica da je Brendon završio u kolicima sa dva preloma noge. Sutradan, 28. decembra, i Gastoz i Brendon saslušani su u Trećem opštinskom tužilaštvu, u koje je Brendon došao sa gipsom na nozi, dok je GAstoz izbegao medije ušavši na drugi ulaz.

Gastoz je tada priznao krivicu, a kažnjen je uslovno na godinu dana i šest meseci sa rokom provere od četiri godine.

Međutim, kako saznajemo, sud je doneo odluku kojom se televziji Hepi zabranjuje da Nenadu Marinkoviću Gastozu isplati honorar, a Gastozu se zabranjuje da ga primi.

- Usvaja se predlog tužio Branislava Radonića...cza određivanje privremene mere, pa se određuje privemena mera, pa se zabranjuje Preduzeću za marketing, izdavačku delatnost radio i televiziju Happy...da  "isplaćuje i isplati honorar-novčanu naknadu tuženom do visine u iznosu od 2.200.000 dinara, te se zabranjuje tuženom da prima isplatu honorara-novčane naknade i istom raspolaž do visine u iznosu od 2.200.000 dinara". navodi se u sudskom rešenju.

Foto: Telegraf

- Svi moji napori u prethodnom vremenu nakon mog teškog telesnog povređivanja u rijalitiju "Parovi", da se ova stvar sa Nenadom uz posredovanje Hepi televizije reši na odgovoran i ljudski način, nisu dali nikakvog rezultata. Nenad je odbio bilo kakvu mogućnost dogovora, a sa "Hepija" su rekli da oni nemaju ništa sa tim i da ih moj slučaj uopšte ne zanima. Kako je sud utvrdio da Nenad nema prebivalište, da mu je jedina poznata adresa boravišta adresa "Hepi" televizije, da je Nenad bez zanimanja, imovine i zaposlenja, sud je doneo odluku - privremenu meru kojom je Nenadu zabranjena isplata honorara koju dobija u rijalitiju "Parovi" dok traje suđenje. Fokusiran sam isključivo na svoj oporavak , da mogu opet da stanem na svoje noge i vratim se normalnom životu i svojoj profesiji - potvrđuje Brendon.

Ova privremena mera važi do pravosnažnog okončanja ovog spora.

(I.C.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    17. februar 2018 | 07:59

    Gastoz treba da nadoknadi sve troskove Brendonovog honorara jer ga je izbacio iz daljeg takmicenja.to bi produkcija trebalo da resi i da deo njegovog honorara Brendonu. brendon jako nedostaje u parovima.On je najbollji rijaliti igrac, psihicki najaci i nikoga nije , nikada udario a on je dobio toliko udaraca . voleo bih da se vrati i dobije jedno od prvih nagrada Pozdrav i brz oporavak..

  • MILICA

    17. februar 2018 | 03:16

    Gastoz je namerno udario brendona i polomio mu nogu.Brendon je zavrsio sporsku akademiju zamislite njegovu bol . Gastoz nije pokazao ni malo zaljenja cak je ismejavao . treba da mu plati i honorar u hepiju jer bi Brendon ostao do kraja i dobio jednu od tri nagrade.Gastoz je trebao da bude eliminisan iz takmicenja koja nepravda prema prendonu..NIKADA NIKOGA NIJE UDARIO ,POSTEN I LEPO VASPITAN NAJBOLJI RIJALITI IGRAC

  • Dusan

    14. februar 2018 | 18:02

    Brandon kao sa ima sto godina !!! Kao sa je pao sa treceg sprata !!! Metiljavko sramota 💣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA