≫ 

Vlasnik firme "Emotion": Katarina Radivojević je izbačena iz serije jer je ošamarila organizatorku

Goran Stamenković je potvrdio da je saradnja sa Katarinom Radivojević prekinuta zbog njenog napada na jednu od članica ekipe serije "Urgentni centar"

  • 7

Informaciju da se Katarina Radivojević neće se pojaviti u drugoj sezoni serije "Urgentni centar" jer je ošamarila organizatorku, za Telegraf je potvrdio Goran Stamenković, vlasnik producentske kuće "Emotion".

To je možda jedan od razloga što ne želim da živim i radim u svojoj zemlji... Katarina Radivojević se rasplakala u emisiji (VIDEO)

Pre nedelju dana Radivojevićeva je izjavila da seriju napušta jer nisu ispunjeni njeni finansijski zahtevi.

Foto: ATA Images

- Bila sam pozvana na pregovore o novoj sezoni i želela sam da igram jer sam znala da ću ove zime biti u Beogradu i htela sam pre svega zbog publike da budem prisutna u novoj sezoni. Dala sam im razumnu cenu, koju nisu mogli da plate. Nije mi jasno zašto producenti misle da mogu da snimaju serije, nadajući se da će biti uspešne, a da ne plate glumce - izjavila je Katarina.

Međutim, Goran Stamenković ističe da to nije tačno, kao i da je saradnja sa Radivojevićevom prekinuta jer je glumica na snimanju fizički napala i ošamarila organizatorku.

Zanimljivo je da će Radivojevićevu u ulozi Katarine Grujić naslediti Milica Janketić, ćerka Miše Janketića.

Printskrin: Youtube/Dani Danila Lazovića

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    15. februar 2018 | 19:29

    Lepša ova nova

  • Ceca

    16. februar 2018 | 21:44

    Bahata, nekulturna, uobražena, glumi zvezdu nad zvezdama..lično je poznajem jel dolazi u banku gde radim..kad ona dodje nama svima padne mrak na oči..goran je sve tačno rekao,zbog svog groznog ponašanja tek će da pada i pada.

  • Ljubica

    15. februar 2018 | 19:31

    Nikada nisam cula za tu seriju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA