≫ 

Udario ga je grom, živog su ga pokopali, a život su mu spasli pljačkaši koji su hteli da ukradu harmoniku sa kojom je sahranjen!

Milanče spada u "čudnu misteriju od čoveka", zbog neverovatnog događaja koji je preživeo

  • 11

Pevač narodne muzike i autor mnogobrojnih hitova, Milanče Radosavljević, u mladosti je doživeo nešto u šta danas mnogi i ne veruju da se dogodilo, jer toliko neverovatno zvuči!

Baka od 77 godina se javila u emisiju uživo, podržala Lunu i Slobu, a svojom sramnom izjavom o Kiji šokirala je sve u studiju! (VIDEO)

Naime, Milanče je kao mlad čovek doživeo kliničku smrt, i to tako što je grom udario u drvo ispod kog je pevač sedeo. Milančetove komšije i meštani Bariča kod Obrenovca i okoline i danas prepričavaju ovaj događaj, a najzanimljivije što se desilo usledilo je nakon udara groma.

Milančeta je porodica sahranila, i to sa harmonikom, koju su pljačkaši odmah nakon sahrane pošli da ukradu. Kako se kasnije ispostavilo - na svu sreću, pošto je Milanče, kada je grob otkopan, bio živ!

Milančetov otac je nakon toga pokušao da pronađe pljačkaše, i to kako bi ih nagradio, ali se niko nikada nije javio.

Printskrin: Youtube/DiskosOfficiall

Prvu harmoniku Milanče je dobio od oca, i to onu predratnu, sa tri reda.

Nekim čudom ga je profesor muzike primio na časove s obzirom da je imao nepravilno raspoređene prste na rukama, što je upravo posledica udara groma.

Milanče je ubrzo počeo da peva po tamošnjim kafanama, bio je izuzetno tražen, a u jednoj od kafana spazio ga je Aca Stepić koji je predložio da Milanče izda disk za "Diskos".

Prve pesme bile su "Pozdravi, draga, sina" i "Ti ode zauvek", a potom je krenuo da niže hit za hitom - "Dao bih ovo malo života", „Jedna žena plave kose“, "Ustala je majka rano", "Ti živiš negde daleko","Anđelija", "Ti ne znaš kako je mojoj duši", "Ti si htela i što nisi smela", "Za ljubav sam mladost dao", "Otišli smo, ti ostade majko"…

-Kolege moje generacije, pa i nešto mlađi, treba da žive i rade kako treba. Treba da shvate šta ih ispunjava a ne da kukaju i iskazuju svoja nezadovoljstva. Oni se dižu skupa sa standardom. E, zato su nezadovoljni. Ko je to zadovoljan, a da ništa ne radi na sebi i u sebi? - rekao je jednom prilikom Milanče, dodavši da treba voleti ono što imaš i što si stekao, jer to je njegova parola za dalje.

(Telegraf.rs/Express)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    16. februar 2018 | 18:44

    imao sam prilike da u vise navrata sviram sa Velikim Milancetom on je jednostavno Genije , za ovu pricu znam odavno, ona je sasvim istinita.

  • Mama

    16. februar 2018 | 19:13

    Neka ga bog pozivi jos dugo dobar je covek posten i skroman.Njegova porodica isto tako radna i postena sto je malo takvih.

  • Bb

    16. februar 2018 | 22:15

    Peva covek i ima pesmetine svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA