≫ 

Grob će mi platiti od repriza! Beban opleo po RTS-u, najavio šestu tužbu, pa ponizio i "Nemanjiće"

Vukašin Marković uputio je kritike na račun Javnog servisa sa kojim, kako se zaključuje, godinama bije bitke i to po sudovima

  • 43

Vukašin Marković, kojeg čitava nacija i danas pamti kao Bebana iz "Porodičnog blaga", revoltiran postupcima RTS-a najavio je šestu tužbu protiv ove kuće.

"Moj stariji brat i učitelj zauvek, umro si na isti dan kad i moj otac": Bebanove suze i smeh za Glogovcem koji nas je napustio

- RTS je odlučio da sve nas, (u mom slučaju "glumce"), ČASTI od 2010. godine za sve reprize serija koje su reprizirali. To je baš čudno, obzirom da imam ugovor koji mi omogućava naplatu tantijema od repriziranja serije (znači, doživotno). Grob će mi platiti od repriza, bice to jedna raskošna sahrana - poručio je Beban, a potom je spomenuo suočavanje na sudu, kao i seriju "Nemanjići" o kojoj nedeljama unazad svi pričaju.

Printskrin: Youtube/iriefmbgd

- Ovo ce biti šesti put da ću sa uzivanjem tužiti RTS i dobiti. Zanimljivo je kako, oni tako sednu, i odluče da obresprave ugovor, samo sa svoje strane. S druge strane, dobro znam da nas sve izbezumljuju reprize, ali verujem složićete se, bolje "Porodično blago" 17. put, nego glorifikacija čistog amaterizma, u vulgarno velikoj meri, zvana Nemanjići - zaključio je Beban.

(I.C.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanko

    22. februar 2018 | 16:48

    Možda Nemanjiči nisu savršeno tačni, nisam istoričar, ali su bolji od Farmi, Parova i sl. gde za pola likova ne znamo ko su, nego slušamo(ko sluša) ili gledamo prazne price ili ko je sa kim bio i sl. vulgarnosti. BLAGO STOMACIMA KOJI TO MOGU.

  • Ja

    22. februar 2018 | 16:20

    Pusti to Bebane nego da mi vidimo hoce li Rastko nesto da pricvrlji pre nego sto postane Sveti Sava.

  • Milan

    22. februar 2018 | 12:29

    Dosta mi je vise i ovih lezilebovica, kosica,bradica, ja sam umetnik i sad neko treba da ga izdrzava. Sto se Nemanjica tice, ne znam kome toliko smetaju. Naravno na ulici, u autobusu ljudi se dive parovima, zadruzi i ostalim bljuvotinama. Da je srece da ima vise serija o nasoj istoriji, a ne da deca ne znaju ko je Bio kralj Milutin, a znaju ko je Stanija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA