≫ 

Najluđih 60 dana u istoriji domaće televizije: Svi transferi koji su se dogodili u poslednja dva meseca! (FOTO)

Ne pamti se da je za ovako kratko vreme više televizijskih zvezda promenilo TV stanice

  • 17
Voditelji, Transferi, Jovana i Srđan, Šarenica, Nina Lečić, Snežana Dakić,  Lea Kiš, Dejan Pantelic

Foto: Marko Todorović , Promo, Youtube/RTS, A. Nalbantjan

Pojedini televizijski transferi koji su se dogodili u poslednja dva meseca bili su veliko iznenađenje za javnost, a o mnogima se i dalje priča. 

Prvi put u ovoj ulozi! Pogledajte kako Nina Radulović izgleda kao stroga voditeljka Dnevnika! (VIDEO)

Među prelascima i promenama medijskih kuća koje su odjeknule kao bomba našli su se Jovana Joksimović i Srđan Predojević, zatim Žika Šarenica, Lea Kiš, kao i mnogi drugi.

Jovanin i Srđanov prelaz sa TV Pink na TV Prva mnogi nazivaju transferom godine. Njih dvoje su nakon prelaska sa RTS-a bili jedan od vodećih televizijskih parova, a nakon "Jutarnjeg programa" na ružičastoj televiziji prešli su na Prvu.

Printskrin: TV Pink/Youtube/Emisija Premijera

Iznenađenje koje je odjeknulo medijima skoro istom jačinom kao i ovaj transfer, svakako je prelazak Žike Nikolića, odnosno Žike Šarenice na televiziju Pink!

Žika je više od četiri decenije bio jedno od zaštitnih lica RTS-a, kao i njegova emisija "Žikina šarenica", međutim, kako je i sam voditelj rekao "vreme je za promene". Šuškalo se kako je za ovaj transfer dobio 200.000 evra, a evo šta je i sam voditelj izjavio tim povodom.

- Ja mislim da je u pitanju ljudski momenat. Poslednjih godinu dana bila je tolika huka i kuka na mene, "šta ću tu kao penzos, da se guram", i ja sam to ispoštovao. Mislim da su u pravu. Stekao sam penziju u toj kući, postao sam neka zvezda. Zahvalan sam RTS-u što je bila uz mene i posle penzionisanja. U međuvremenu sam dobio ponudu od Željka Mitrovića, koja je bila ljudska. Inače, mi razgovaramo još od 2005. godine, i evo, treća sreća. To je jedan fini dodatak na moju penziju (smeh). Ljudi pričaju, i lepo je kad se priča - rekao je Žika u emisiji "Amidži šou".

Foto: Telegraf

Lea Kiš je posle 13 godina napustila televiziju Pink na kojoj je vodila i uređivala emisiju "Nedeljno popodne sa Leom Kiš" i postala novo lice "Grand" televizije. Njena emisija skinuta je sa "Pinkove" programske šeme kada je počeo rijaliti "Zadruga", 6. septembra 2017. godine.

- Jednostavno, promena i prelazak na bolje. Bolje za mene. Ja sam na "Pinku" bila maksimalno ispoštovana i zadovoljna, ali vreme je za obostranu promenu - rekla je Lea o razlozima odlaska sa "ružičaste" televizije za Telegraf.

Foto: Telegraf

Snežana Dakić je takođe digla javnost na noge svojim odlaskom na "Happy" televiziju. Pre toga bila je glavna urednica "Ženske televizije", ali, kako je sama navodila, bila je pretrpana obavezama.

Iza voditeljke je 25 godina iskustva rada na televiziji, a sa TV "Happy" bila je u pregovorima godinu dana.

Foto: Telegraf

Nina Radulović se posle angažovanja na "Ženskoj TV" posle nekoliko godina ponovo vratila na ružičastu televiziju, a pravo je iznenađenje da će je gledaoci sada gledati u ozbiljnoj ulozi, kao voditeljku "Nacionalnog dnevnika". Pred kamere "Pinka" stala je 28. februara.

Foto: ATA images

Aneta Ivanović koju je publika volela da gleda u emisiji "150 minuta" na TV Prva prešla je na RTS, gde je postala urednica emisije "Žikina šarenica", koju će posle Žike Nikolića voditi Slobodan Šarenac.

Printskrin: Youtube/PRVA

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    1. mart 2018 | 11:13

    Srđan i Jovana nisu više popularni, ama niko ih i ne pominje. Zaboravio sam kad sam ih gledao!

  • Qwerkus

    1. mart 2018 | 11:00

    Jovana Joksimovic, ne znam tacan razlog, je po meni zesce iritantna osoba.

  • RABREN

    1. mart 2018 | 11:28

    Jovana i Srdjan padaju polako u zaborav TV Prvu slabo ko i gleda a i dosadili su i nerviraju me vise umislili su kao da su Ronaldo i Mesi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA