≫ 

POSLEDNJA VELIKA ULOGA NEBOJŠE GLOGOVCA! Večerašnju epizodu "Nemanjića" čeka cela Srbija! (VIDEO)

Dugo iščekivana epizoda serije "Nemanjići - rađanje kraljevine" u kojoj se pojavljuje Nebojša Glogovac, u ulozi Vukana Nemanjića, biće prikazana večeras na RTS-u

  • 4

Serija "Nemanjići" je kao veliki projekat RTS-a izazvala mnogo komentara, uglavnom negativnih, a večeras će biti prikazana epizoda o kojoj svi pričaju, i u kojoj se Nebojša Glogovac pojavljuje u ulozi Vukana Nemanjića.

Scenarista serije Nemanjići: Nisam primetio fresku iznad Rastka. Nije smak sveta ako se to desilo

Ovo je poslednja velika uloga pokojnog Glogovca, pa zato i ne čudi što je večerašnja epizoda "Nemanjića", i pre prikazivanja, privukla toliku pažnju. Da podsetimo, zbog izbora u Beogradu, umesto u svom standardnom terminu nedeljom uveče, nova epizoda će biti prikazana večeras u istom terminu.

Printskrin: RTS

Vukan Nemanjić je bio nasjtariji sin Stefana Nemanje. Vukan je bio kralj Zete i veliki župan Raške, ali je lišen raškog prestola, na koji je došao njegov mlađi brat Stefan Nemanjić.

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, svi sa nestrpljenjem iščekuju večerašnju epozodu i pojavljivanje legendarnog Glogovca, u nadi da će njegov lik promeniti nešto u daljem toku ove serije.

Pogledajte najavu za novu epizodu "Nemanjića":

(M. Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • H123

    3. mart 2018 | 12:16

    Seriju gledam samo zbog njega. Jedva cekam vecerasnju epizodu. Neka pociva u miru.

  • Zare PN

    3. mart 2018 | 16:59

    Jedan jedini,neponovljivi,Nebojsa Glogovac!!! Svojom glumom,harizmom i inteligencijom odvesce seriju u totalno "drugu dimenziju". Bard.....

  • Mika

    7. mart 2018 | 12:51

    Takode seriju gledam zbog njega.Najbolji glumac.Steta sto je otisao prerano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA