Dame pevaju u Kasini (FOTO)

Maya i Jelena Rozga su pravi razlog da Kasina bude vaš izbor za ovu nedelju

  • 0

Da je Maya Berović jedna od naših najpopularnijih pevačica, svima je jasno, a oni koji su imali priliku da budu na nekom od njenih nastupa, uvek dolaze ponovo, jer atmosfera koju pravi na nastupima, ostaje dugo urezana u sećanje onih koji se dobro provedu.

Tako će biti i večeras u najpopularnijem klubu "Kasina" gde Maya nastupa i gde ste tražili mesto više, a publici obećava nezaboravnu noć gde će publika uživati u njenim najvećim hitovima kao što su "To mi radi","Harem","Broj" kao i hitovima drugih pevača. Velika regionalna zvezda Jelena Rozga održaće koncert za dan žena 8. marta u beogradskom klubu "Kasina". Njena harizma i šarm osvajaju publiku, a mnogi je već godinama proglašavaju za jednu od najseksepilnijih pevačica na našim prostorima.

Foto: Promo

Za njen nastup u "Kasini" vlada veliko interesovanje, a Rozga tim povodom poručuje:

- Radujem se dolasku u Beograd. Nemate pojma koliko sam srećna što ćemo se ponovo družiti i pevati zajedno, kao i uvek. U "Kasini" je uvek dobra atmosfera, velika količina ljubavi i pozitivne energije. Mi smo dobra kombinacija, jer smo iskreni i nema pretvaranja.

Ljubitelji njenih hitova uživaće u pesmama koje je pevala u grupi "Magazin", kao i u najvećim solo hitovima: "Okus mentola", "Bižuterija", "Nirvana", "Solo igračica"… Tu je, naravno, i neizostavni "Cunami", kao i "Moderna žena".

Maya i Jelena Rozga su pravi razlog da Kasina bude vaš izbor za ovu nedelju.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA