≫ 

Sonja čestitala ženama 8. mart, a onda je usledila Lukasova brutalna poruka! (FOTO)

- Kraljevi i kraljice krunišu podanici, a oni koji ih nemaju krunišu se sami! - napisao je Lukas nakon Sonjine objave

  • 14

Iako se u poslednje vreme čini kako su se ratovi između bivših supružnika pevača Ace LukasaSonje Vuksanović  završili, ono što se danas "odigralo" dokazuje nešto potpuno suprotno!

Sin Ace Lukasa uradio ogromnu tetovažu sa likom svog oca, kad vidite kako izgleda ostaćete bez teksta! (FOTO)

Naime, sve je počelo Sonjinom objavom povodom Dana žena. Ona je na Instagam postavila fotografiju krune optočene dijamantima, a iznad nje stajalo je pitanje "Kada me neko pita: Šta misliš ko si ti?".

Printskrin

Očigledno aludirajući na to da je kraljica, kao i sve žene kojima je čestitala 8. mart, Sonja je ovom objavom izazvala Lukasa koji je u svom već dobro poznatom stilu odgovorio na potez svoje bivše.

- Lepo je kada te pitaju šta misliš o sebi, ili ko si (ti)? Još je lepše, kad im ti kažeš, ili pokažeš ko si ti! A još je lepše kada tako lepo i visoko, Boga mi i previsoko, o sebi misliš! A "prava je stvar, kada dođu i pitaju te KO SI"! Blago onom ko je u životu (više, često puta) imao priliku i "čast" da mu ga neko postavi! Eto, ja te prilike imao nisam! - počeo je Lukas više nego oštro.

Ne date mi da posustanem u ovoj deponiji smeća zvanoj moj život... Lukas uputio emotivnu poruku svojoj deci i raznežio sve (FOTO)

- Izgleda, nisam siguran, ali mi se čini, da znaju ko sam, pa me možda zato niko ni ne pita! Šta misliš ko si? Čudno pitanje, ako te već znaju? Kraljevi i kraljice krunišu podanici, a oni koji ih nemaju krunišu se sami! Nemam ja ni podanike, ali mi krunu staviše oni a nema ih mnogo, par miliončića, koji me izgleda vole! Kada je staviš sam hoće da spadne! Imam jednu pesmu za podsetiti... "Niko 1, 2, 3"... možda si jedan od njih ti! - zaključio je Lukas.

Evo i objave:

Foto: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

VIDEO: Prvi intervju Lazara, najstarijeg sina Ace Lukasa

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šašić Željko

    8. mart 2018 | 15:51

    E nek si joj rekao!

  • Nina

    8. mart 2018 | 15:49

    Zena sve stekla i zaradila sa svojih deset prstiju pa moze da.pametuje. Boze,pa ja bih se zavukla negde i cutala,zivela k'o carica,ne bih pricala nista i kad me pitaju. Svasta,stvarno. Da ga urami u zlatan ram. Objavite,da nisam dzaba kuckala.

  • Ајнштајн.8. 3 2018

    8. mart 2018 | 15:54

    Повраћа ми се : ??????.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA