≫ 

Ako ona svom detetu želi da ga udaraju pesnicama u glavu... Karleuša žestoko prozvala Seku Aleksić, spomenula i Daru! (FOTO)

Jelena Karleuša u svom je stilu prokomentarisala odnos između Dare i Seke i jasno stavila do znanja šta misli o tome

  • 11
Jelena Karleuša JK, Dara Bubamara, Seka Aleksić

Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan, ATA Images

Uveliko se spekuliše o tome da li će Jelena Karleuša biti gošća na koncertu Dare Bubamare u Štark areni 21. aprila, što bi neke odnose na estradi i te kako promenilo, a sasvim sigurno bi izazvalo i nove ratove.

IMA BOGA! Dara prvi put iskreno rekla koliko je besna na Seku, zbog ovih reči jasno je da od njihovog pomirenja nema ništa (VIDEO)

Budući da Dara i Seka Aleksić već dva i po meseca nisu u dobrim odnosima zbog koncerata koje su obe zakazale u Areni (Seka nedelju dana pre Dare), na tu temu oglasila se i Jelena na Tviteru. Naravno, bez dlake na jeziku, a izazvana Sekinom izjavom vezanom za sina Jakova.

Foto: Marko Jovanović

Naime, na pitanje čime bi volela da se mali Jakov bavi kada poraste, kojim sportom i da li bi to bio boks, Seka je rekla:

- Tata bi voleo da to bude rvanje, a ja bih više volela boks. A on će verovatno biti nešto treće. Tako da, to je zaista individualna stvar i veoma se razlikuje to šta roditelji žele, a šta dete na kraju postane.

Foto: ATA Images

To je bio šlagvort za Jelenu i objavu na Sekin račun.

- Listam novine i vidim izjavu Seke Aleksić kako želi da joj sin jednog dana bude bokser. Ako ona svom detetu želi da ga ceo život udaraju pesnicama o glavu, ovo što je uradila Dari je ništa - napisala je Jelena na Tviteru.

Printskrin: Twitter/karleusastar

Pogledajte Karleušinu reakciju i odgovor na pitanje da li će se pojaviti na svadbi Prije i Filipa (VIDEO)

Ostaje da vidimo hoće li na ovo uslediti Sekin odgovor, s obzirom na to da je na poslednjem javnom pojavljivanju odbila da komentariše Daru.

Inače, Dara Bubamara i Jelena Karleuša nedavno su se pomirile posle dugogodišnjeg sukoba. Dara je pozvala JK da bude gošća na njenom koncertu, a šta je bio okidač da Dara posle toliko vremena okrene Karleušin broj, pročitajte OVDE.

VIDEO: JK o gostovanju na Darinom koncertu

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    15. mart 2018 | 15:18

    Eto cime se " diva" bavi.svim sem pevanjem

  • Марина

    15. mart 2018 | 13:29

    Мене занима зашто, из којих разлога, дотична госпођа мора сваком лонцу да буде поклопац?Ако неко објави фотку са Цецом, она га истог трена прозива, напада и пљује, ако се огласи Сека, она исте секунде реагује и ПОНОВО пљује!Да ли она има времена за још понешто у животу сем да прати шта јој ради конкуренција!До јуче се најцрње пљувала са Даром, сада су опет френдице до бола, жена је опседнута !

  • Goran

    15. mart 2018 | 13:48

    Doticna zeli da svuda gura nos i gde mu nije mesto.Boks ako covek trenira neznaci i da ce da se bavi profesionalno i sve da se time bavi nemora da uvek ona bude komentator svega...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA