Prvi u regionu: IDJ prešao dva miliona subscribera

Za manje od godinu ipo dana od istorijskog prelaska cifre od milion subscribera, platforma IDJ Videos dostigla je čak dva miliona subscribera

  • 0

Kao jedan od najgledanijih YouTube kanala u jugoistočnoj Evropi, IDJ Videos krajem 2016. godine, prvi u regionu, dobio je prestižu nagradu „GoldenPlayButton“ od najveće online platforme, You Tube-a. Nagrada im je dodeljena za milion subscribera na You Tube kanalu – IDJVideos.tv

Zlatni momci i osnivači jedne od najpopularnijih kompanija u regionu specijalizovane za video produkciju, Đorđe Trbović i Andrej Ilić, uspeli su da od 2011. godine, do danas izgrade svoj brend i postanu jedan od najvećih multi kanala IDJ platformu na You Tube-u koja obuhvata više od 100 kanala za produkciju i snimanje različitih sadržaja, od spotova do emisija za decu.

Svojom pojavom postavili su novi standard u snimanju spotova, ali i privukli brojne muzičke zvezde kao što su: Nikolija, Sandra Afrika, Relja, Aleksandra Prijović, Emina Jahović i drugi. I dalje najgledaniji klip na IDJ kanalu je Uno Momento koji drži rekord, dok je MC Stojan najgledaniji izvođač.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA