Od prve jutarnje kafe do pića za laku noć: "Џezzerica" praznik jazz-a i ove nedelje u Rob Roy-u

Opuštanje, druženje i dobra svirka. Jazz za "Џ"

  • 1
Foto: Promo

"Џezzerica" je praznik jazz-a, a nedelja pravi dan za dubinsko pranje ušiju i mentalnu higijenu. Opuštanje, druženje i dobra svirka. Jazz za "Џ"!

U baru "RobRoy 1884", smeštenog u istorijskom zdanju najstarije železničke stanice u Beogradu, uz do sada neviđenu ponudu jedinstvenih i visoko kvalitetnih viskija, piva, rumova i ostalih kategorija spirita i preko trideset ukusnih delicija pažljivo odabranih iz Jack Daniel’s kuhinje, nedeljom od jutra do večeri, očekuju Vas žive svirke i koncerti, JAM SESSIONS, druženja sa legendama jazz-a, muzičke radionice i takmičenja bendova.

Od prve jutarnje kafe do pića za laku noć, zajedno sa Vama slavićemo jazz u svim oblicima.

Foto: Telegraf

Vi niste publika, niti gosti proslave, Џezzerica je Vaš praznik čak i ako su jedini instrumenti koje koristite Vaš glas i Vaši dlanovi. Zajedno ćemo odabirati i pozivati na druženje naša najveća jazz imena, uživati u njihovim nastupima i pomagati im da kroz jazz radionice svoja bogata znanja i iskustva prenesu na najmlađe kolege iz muzičkih škola i akademija.

Iskusniji jazzeri među Vama imaće priliku da testiraju nove muzičke instrumente i opremu renomiranih svetskih proizvođača ali i da se prijave za pravi jazz jam session i nastupe pred publikom. Sigurni smo da se među Vama kriju veliki talenti i buduće zvezde, a najbolje ćemo zajedno odabrati u finalnoj večeri početkom leta.

Ako svoj grad ne doživljavate kao metropolu jeftine zabave i lakih nota, ako ste nasmejani, ako volite da igrate satima ili imate punu torbu aplauza, a ne znate šta ćete sa njim, Vaš dolazak je obavezan! Pomozite nam da u ambijentu budućeg muzeja železnice koji ponosno čuva sećanja na neka prošla vremena, sačuvamo zvuk koji je promenio svet i doprinesemo stvaranju još jedne važne kulturne tačke Beograda.

12 -17h JAZZ BRUNCH

DJ Jazzysad

17-21h JAZZ MATINEE

MILAN PETROVIĆ KVARTET

Osnovan 24. marta 2011. godine. Marta 2012. godine izašao je prvi autorski album pod nazivom Excursion. Album je rađen sa 38 prijatelja, među kojima su neki od najpoznatijih srpskih džez i bluz muzičara (Vasil Hadžimanov, Dušan Bezuha, Wikluh Sky, Raw Hide, Blue Familly i mnogi drugi). Album je dobio sjajne kritike kako u Srbiji, tako i u okruženju. Naime, ovo je jedan od najbolje recenziranih džez/bluz albuma u 2012. godini, a bio je i u izboru godine portala Popboks.

Do 2013. godine bend je postao jedan od najaktivnijih na domaćoj džez/bluz sceni, svirajući instrumentalni fank, džez, bluz, sa elementima popularne muzike, uz autorske teme, ali i svetski poznate svetske teme u specifičnim aranžmanima.

Kvartet Milana Petrovića je snimio pet albuma a ove godine izlazi i šesti album, što je najavljeno kroz singl AERO.

Članovi Milan Petrović Kvarteta su:

Lehel Nagy - Tenor Sax

Milan Petrović - Klavijature

Robert Gostinčar - Bass

Bogdan Zdjelar - Bubnjevi

STAND UP SHOW

Fantatični STAND UP komičar Filip Ugrenović nasmejaće nas do suza, u nedelju 1. aprila, sa početkom od 19h. Stand Up Show održaće se u sklopu Џezzerice, tako da vas očekuje i sjajna muzička potpora.

Foto: Promo

Znate šta vam je činiti rezervišite mesto na vreme!

Čekamo Vas.

Rob Roy te čeka! REZERVACIJE SU OBAVEZNE ️066 6655775

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jw

    30. mart 2018 | 17:13

    Kako jedan pravoslavni napaceni narod od Amerike i zapada moze da ide na festivale gde sviraju i pevaju ti isti..??? Hmm, licimerno bih rekao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA