≫ 

Luka pušten da se brani sa slobode, dobio zabranu prilaska Nataši: Evo šta je muž Bekvalčeve izjavio na saslušanju

Luka Lazukić priveden je zbog sumnje da je pretukao Natašu Bekvalac

  • 64

Luka Lazukić danas je, 14. aprila, priveden zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac. On je u međuvremenu izašao iz policijske stanice u Savskoj ulici, pušten je da se brani sa slobode, a navodno je dobio zabranu prilaska pevačici, prenosi "Kurir".

- Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trtenutku Nataša mi je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnio sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala - rekao je navodno Lazukić na saslušanju

Nešto ranije, podsetimo, oglasili su se i Natašini advokati.

- Mogu da vam kažem da je Luka Lazukić uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo delo. Za sada toliko... - rekli su iz advokatske kancelarije Aleksić.

VIDEO: Ulazak Nataše Bekvalac u Urgentni centar:

(Telegraf.rs/izvor: "Kurir")

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maki

    15. april 2018 | 00:54

    Ok, lik je kreten ako je pretukao, ali ova natasa bi mogla malo da stavi prst na celo. Sad nijedan ne valja, a svakog je dovela kuci da zivi sa Njom i njenom cerkom, sve kao velike ljubavi itd, pa traju sve ukupno po godinu dve. Ne radi se to tako. Ona je na prvom mestu hanina majka, sad i ovoj maloj. Ne treba da im dovodi svakog svog decka kuci i da se druze, zive zajedno itd. Ne treba ni da ih upozna dok ne prodju npr 2 godine i ne bude 100% sigurna da je ok da ga i cerka upozna. A ne ovako, malla se veze za jednog drugog, treceg. Ljuba je bio divan prema njoj, cuvao je, setao teKerove, ali ne vredi.

  • Sanja

    14. april 2018 | 22:20

    Bravo Nato! Sto nisi sakrila i ako si slavna licnost i sto si ga prijavila i dala podstrek i drugim zlostavljanim zenama da to isto urade.Ne oprastaj, nego dalje hrabro.Lakse je biti sama nego sa nedostojnim.

  • Iju

    14. april 2018 | 23:52

    Na kraju ce jos da ispadne da je ona kriva,ne bi me zacudilo,doso iz skitnje,i zamisli zena mu nasla poruke,COVECE IMAS CERKU,!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA